Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

@A.Sinan

Bayılıyorum şu kedi hayvanının rahatlığına, öz güvenine. Koçtaş kendilerininmiş de, gelenler misafirmiş gibi yayılmışlar :)
Bende de var bir adet 3 renkli bal küpü. Ben mi onu besliyorum, o mu benim sahibim de kendisini beslememe izin veriyor bilemiyorum.

Scudo
@Sadettin Z. O senin sahibin, de sen ne zannediyorsun ki ? :) Kediler bu konuda çok acayipler. Gerçekten müthiş bir yaradılışları var.

birşey soracağım. ben yan uyuyorum. uyurken sabaha doğru Kızım acıkınca gelip omuzumdan koluma doğru boylu boyunca uzanıyor. uyanmamı bekliyor. benim merak ettiğim ne zaman patileyerek uyandırmaya başlayacak. daha aramızda belli bir samimiyet mi oluşmadı? yoksa benden mi çekiniyor? tam arsızlaşmasına ne kadar kaldı?

Siz de güneşi görünce mayışanlardan mısınız?

image.jpg

• Beğen
Tepkiler: Heraklia ve pulka
@Mehmet Levent
Kedinizin karakteriyle de alakalı bu durum benimki sabaha karşı gelip bi yanağıma doğru sürtünürdü sevmem için mır mır dolanırdı maması zaten sürekli kabında oluyordu sabah akşam tazeliyordum yemekle alakası olmadığını düşnüyorum benimkinin yaptıklarının :). Ben uyanmazdım sonra ayak ucuma yatardı sevilmek istiyor hiç gelip patilemedi beni bazen yüzüme oturuyordu uyanmam için :D çok garipler

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
Kedi severlere bir sorum var bizim kedinin yaşı 10'a dayandı(sokakta yaşıyor eve alışkın değil ama terk etmedi bizi hiç ) baktık yemekleri kemikleri çiğneyemiyor,mama alalım diyoruz ama kuru/yaş çeşitleri var ne tarz yer birde mamayı kabul eder mi acaba?

Bir şekilde annelerinden ayrı kalmış iki kardeş. Bi koli ayarladık, şırıngayla besledik, kutularına sıcak su dolu şişe koyduk. Yediler, oynadılar, şimdi birbirlerine sokulmuş uyuyorlar.19522 dosyayı görüntüle

https://i.hizliresim.com/qYGnOR.jpg

tanıştırayım, dostumuz Bülent! .)

@MustafaNR

Öncelikle petshoplarda satılan kilosu 5 tl lik goody marka kuru mamadan 1 kilo alıp deneyin muhtemelen yer. Eğer yemezse çağatay mamadan micho alın onu bayıla bayıla yiyeceğine eminim

• Beğen
Tepkiler: MustafaNR
Geri