Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
IMG_20220428_150751.jpg

Sokakta kamyonet üstünden geçmiş, ameliyat yaptırdıktan sonra sahiplendim.287366 dosyayı görüntüle287367 dosyayı görüntüle287368 dosyayı görüntüle
Geçen ağustos ayında bir kediyi araba çiğnemiş.Bana söylediler, hemen veterinere götürdüm. Ameliyat ettiler, kurtardılar. Sağolsunlar. Sonrasında sahiplendirmiştik.
Bunu şundan yazıyorum. Hiçbir şeyi görmezden gelmeyelim, sizin ve bizim yaptığımız gibi mücadele edelim.Allahın izniyle zorlayalım, çok fark ediyor.

Geçen ağustos ayında bir kediyi araba çiğnemiş.Bana söylediler, hemen veterinere götürdüm. Ameliyat ettiler, kurtardılar. Sağolsunlar. Sonrasında sahiplendirmiştik.
Bunu şundan yazıyorum. Hiçbir şeyi görmezden gelmeyelim, sizin ve bizim yaptığımız gibi mücadele edelim.Allahın izniyle zorlayalım, çok fark ediyor.
Kurtulduğuna sevindim,Allah razı olsun sizden,bunlar gibi binlerce hayvan sokaklarda kaza geçiriyor ve tedavi edilmezlerse ölüyorlar,böyle durumlarda sahiplendirme konusunda mücadele versemde sonuçsuz kalabiliyor,herkes cins yavru kedi istiyor, işyerinde gözleri mikrop kapmış,gözleri körlük derecesine gelmiş kediyi ,evimde 1aydan beri tedavi uyguluyorumIMG_20220504_163914.jpg,çok şükür gözlerini kurtardık,fakat dediğim gibi yuva bulması zor oluyor,

Kurtulduğuna sevindim,Allah razı olsun sizden,bunlar gibi binlerce hayvan sokaklarda kaza geçiriyor ve tedavi edilmezlerse ölüyorlar,böyle durumlarda sahiplendirme konusunda mücadele versemde sonuçsuz kalabiliyor,herkes cins yavru kedi istiyor, işyerinde gözleri mikrop kapmış,gözleri körlük derecesine gelmiş kediyi ,evimde 1aydan beri tedavi uyguluyorum287374 dosyayı görüntüle,çok şükür gözlerini kurtardık,fakat dediğim gibi yuva bulması zor oluyor,
Yuva bulması gerçekten zor oluyor.
Hep yazıyorum, hep yazınca da sıkıyorum ama yazmam gerek. Eğer yavru kedi sahiplendireceksem; yavru kedinin boynuna kırmızı bir papyon takıyorum. Sonra kediyi hasır bir sepetin içine koyup kediyi şapşikleştirebildiğim kadar şapşikleştiriyorum. Fotoğrafını çekip sahiplendirmeye çalışıyoruz. Devir pazarlama devri olunca bu şekilde şansımız artıyor.
Bir de her mahallede hayvansever bir ablamız bulunur bilirsin. Onların çevresi daha geniş oluyor. O ablalar da çok yardımcı oluyor. 4 tane cırbağa sahiplendirdi ablamız. 4 te 4 inanılmaz bir oran.
Muhtemelen biliyorsunuzdur bu tarz şeyleri. Bilmeyen arkadaşlarımızın da öğrenmesini istediğimden yazıyorum.
Allah razı olsun sizden. Saygılar

Komşular, insanlar cins kedilerini sokağa salmıyorlardır sizce de öyle değil mi? Bugün bahçede 3 tane bombay cinsi kedi gördüm zannettim. Bal renk göz, siyah parlak post.

Komşular, insanlar cins kedilerini sokağa salmıyorlardır sizce de öyle değil mi? Bugün bahçede 3 tane bombay cinsi kedi gördüm zannettim. Bal renk göz, siyah parlak post.
Her şey olabilir. Bizim siyam gezentenin bayrak tutanı idi mesela.
Benim avatarımdaki siyam kedisi "Hamlet" tuvalet sorunu olduğu için sokağa atılacak bir kediydi.Bize geldikten sonra sokağa salardım, gezsin dolaşsın diye. Sabah gezmeye çıkardı, akşama kadar gezinir uyumaya gelirdi. Eve sadece mama yemeye gelirdi, bir de tuvaletini yapmaya. Tuvalet sorunu olan kedi yine tuvalete eve gelip tuvaletini eve yapardı. :ssrtcbya:Sonra yine gezmeye.

İnsanlar bazı sebeplerden dolayı cins kedi ve köpeklerini sokağa atıyorlar,dış yaşama ayak uyduramadıkları için çoğu ölüyor,her zaman söylüyorum,kimse bakamayacağı hayvanı satın almasın,kimse bu vebale girmesin, sahiplendirme ye çalışırken dahi bakacağına inandığım,güvendiğim, kimselere veriyorum kedileri.

Geri