Geçen ağustos ayında bir kediyi araba çiğnemiş.Bana söylediler, hemen veterinere götürdüm. Ameliyat ettiler, kurtardılar. Sağolsunlar. Sonrasında sahiplendirmiştik.Sokakta kamyonet üstünden geçmiş, ameliyat yaptırdıktan sonra sahiplendim.287366 dosyayı görüntüle287367 dosyayı görüntüle287368 dosyayı görüntüle
Kurtulduğuna sevindim,Allah razı olsun sizden,bunlar gibi binlerce hayvan sokaklarda kaza geçiriyor ve tedavi edilmezlerse ölüyorlar,böyle durumlarda sahiplendirme konusunda mücadele versemde sonuçsuz kalabiliyor,herkes cins yavru kedi istiyor, işyerinde gözleri mikrop kapmış,gözleri körlük derecesine gelmiş kediyi ,evimde 1aydan beri tedavi uyguluyorumGeçen ağustos ayında bir kediyi araba çiğnemiş.Bana söylediler, hemen veterinere götürdüm. Ameliyat ettiler, kurtardılar. Sağolsunlar. Sonrasında sahiplendirmiştik.
Bunu şundan yazıyorum. Hiçbir şeyi görmezden gelmeyelim, sizin ve bizim yaptığımız gibi mücadele edelim.Allahın izniyle zorlayalım, çok fark ediyor.
Yuva bulması gerçekten zor oluyor.Kurtulduğuna sevindim,Allah razı olsun sizden,bunlar gibi binlerce hayvan sokaklarda kaza geçiriyor ve tedavi edilmezlerse ölüyorlar,böyle durumlarda sahiplendirme konusunda mücadele versemde sonuçsuz kalabiliyor,herkes cins yavru kedi istiyor, işyerinde gözleri mikrop kapmış,gözleri körlük derecesine gelmiş kediyi ,evimde 1aydan beri tedavi uyguluyorum287374 dosyayı görüntüle,çok şükür gözlerini kurtardık,fakat dediğim gibi yuva bulması zor oluyor,
Her şey olabilir. Bizim siyam gezentenin bayrak tutanı idi mesela.Komşular, insanlar cins kedilerini sokağa salmıyorlardır sizce de öyle değil mi? Bugün bahçede 3 tane bombay cinsi kedi gördüm zannettim. Bal renk göz, siyah parlak post.
İnsanlar bazı sebeplerden dolayı cins kedi ve köpeklerini sokağa atıyorlar,dış yaşama ayak uyduramadıkları için çoğu ölüyor,her zaman söylüyorum,kimse bakamayacağı hayvanı satın almasın,kimse bu vebale girmesin, sahiplendirme ye çalışırken dahi bakacağına inandığım,güvendiğim, kimselere veriyorum kedileri.Komşular, insanlar cins kedilerini sokağa salmıyorlardır sizce de öyle değil mi? Bugün bahçede 3 tane bombay cinsi kedi gördüm zannettim. Bal renk göz, siyah parlak post.
Biri bu kediye Ümit gitti, raad ol desin.