Scudo Sports

Keçiören Belediyesi Çimlerini Çok Seviyor..

Batuhan Köksal

Forum Bağımlısı
Tepki
744
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Peugeot
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Hatta o kadar çok seviyor ki cimleri uğruna insan hayatini tehlikeye atiyorlar. Sagolsunlar yollari islatmislar sabah jilet gibi kayiyordu. Kafamda kask elimde eldiven vardi Allah'tan o kadar suruklenmeme ragmen pek bir seyim yok. Bugün belediyeye konusmaya gideceğim, biliyorum hicbir sey olmayacak ama icimde kalmasin gidip konusayim.
Sorumsuzluklari sebebiyle pedalim kirildi, kilometre sayacim cizildi. Kolumda ayagimda küçük cizikler var. Pantolonum yirtik.. Isin ilginci yolun ortasinda bisileltle suruklendik en az 5 metre kadar sonra kendimi toparlmaya calistim en az bir 20 saniye kadar, kimse kalkip da ne oldu gecmis olsun bile demedi. Arkadan araba gelmemesi ise buyuk sansti
http://img.tapatalk.com/d/14/07/01/u8ymy7yj.jpg

Scudo
Geçmiş olsun da fotoğraf çim sulamaya benzemiyor sanki. Hedef direk yolmuş bence:)

@Mustafa T.
Hemen yaninda 'Fatih Terim Parkı' var. Cimlerin üzerine öylece birakilmis hortum. Cimler suya doymus parktan kaldirima ordan yola dökülüyor. Isin igrenc tarafi fotografta belli oluyor mu bilmiyorum yol biraz toprakli. Islaninca da asiri kaygan olmus

Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'nın en büyük merkez ilçelerinden birinin haline bak allah aşkına. Kaldırımın devamı yok, ileride zaten reklam panosu kaldırımı bloke etmiş, asfalt desen asfalt değil, yol çizgileri desen hak getire. Avrupa Başkenti'ymiş, hey yavrum hey.

Konuya dönersek, sırf bu kayma işi yüzünden yağmurda sürmüyorum, ıslak zemin gördüm mü yolumu değiştirip kuru yerden gitmeye çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun, malesef halen ülkemizde etraf toz olmasın diye yola su sıkılıyor, O tozu ve kaynagını bir kere temizlemek ortadan kaldırmak kimsenin aklına gelmiyor.

@Tolga Atasagun
Cok sagolun. Yol boydan islak olunca yol kasitli islatilmis gibi duruyor ama parki suluyorlardi tankerle (güya)

çok heyecanlı bi şehirde yaşıyoruz... bi anlık dikkatsizliğin sonuçları çok ağır olabiliyor... adrenalin seviyesi öyle böyle diil :) ucuz atlatmışsınız, geçmiş olsun...

(yağmurda bisikleti seviyorum... hatta su birikintilerine dalıyorum da... böyle kuru-güneşli havada yoldan sıçrayan ne olduğu belirsiz sular da ayrıca çok sinir bozucu bence... )

geçmiş olsun.. rezillik diz boyu ne diyelim.

Gecmis olsun oncelikle.saniyorum sanatoryum caddesi ve hastahanesinin oldugu yer.sehir disina kurulan hastahane simdi bir milyona yakin nufusun yasadigi ilcenin merkezinde kaldi :) 8 yasindan itibaren buyudugum ortam o hastane binasinin ustu arkasi hep bahceydi :) hastahanenin copluklerinden serum lastigi alip sapan yapardik :) badem agaclari arasinda kus avina cikardik hey gidi hey :)

Yasadigin durumda keciorene ait degil eskisehir de ayni diger iller de ayni.refuj suluyoruz diye tum yolu yikiyorlar sabah erken saatlerde dikkatli olmak lazim.

Geçmiş olsun hocam,

En korktuğum şeylerden biri yolda giderken su birikintisi. Hele ki virajlarda. Allah korusun , direk yere kapaklanılır.

Özellikle üsküdar sahilden çengelköy tarafına giderken lüks Villaların oralarda araç yıkıyorlar. kaç kere uyardık hala devam ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Geçmiş olsun, faydası olmasa da şikayet dilekçesi vermek lazım.. Avrupa Başkenti'nin hali gerçekten traji-komik..

@Ferhat Köse

Bana da dedemleri hatırlattınız. Kabala'da 3 katlı küçücük bir evde teyzemler, eniştemler hep beraber yaşarlardı, hala dedemler o arka bahçesinde kiraz, ön bahçesinde limon ağacı olan evde oturur. Bahçelikler içinde, ağaçlıklı bir yerdi Keçiören, Meteoroloji'ye kadar yürür, dönerdik, yemyeşildi, yokuşu falan bol olduğu için kışın kızakla, yazın da rulmanlı rahtayla kaymanın zevkine diyecek olmazdı. Müstakil bir sürü ev vardı, ufak ufak, çok güzel bahçeli. Şirin bir yerdi Keçiören.

Ne ara bu hale geldi, böyle acayipleşti anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Öncelikle geçmiş olsun,

Antalya da da görmüştüm benzer manzaraları, orta bölünmüş yolun kenarları genelde ıslaktır.

Almata da ise tehlike yolun ıslaklığı değil, sulama vidanjörünün sol şeritte durması. Tabi arabalar için.

Geçen yıl hafif viraj sonrası durmuş vidanjör, bir Renj Rover, yesyeni, en az 130 km hızla giydirmiş. Onu çok yakın takip eden Kia Soul bir o kadar hızla Renje arkadan girmiş. Kia komple pert, sürücü muhtemel çok ciddi yaralanmıştır. Renjin ön tarafı komple yok.

Aynı, vidanjörler hala sol şeritte ve gündüz vakti sulama yapıp çiçekleri yakıyorlar.

Çok geçmiş olsun iyiki araba yokmuş . Sorumsuzluklarını SANMASAMDA inşallah telafi ederler :(

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Hepinize çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Belediyeye gitmek istemedim eve döndüm bugün erkenden, çok moralim bozuk çünkü.
Pedalıymış yok pantolonuymuş umrumda değil. Moralimi bozan nokta sabah kazadan hemen önce yaptığım hareketti. Normalde kavşakta ışık yeşilse önüme kırıp sinyal vermeden dönenler olursa diye yavaşlar öyle dönerdim. Fakat durmazdım. 1 aydır aynı rotayı kullanıyorum ilk defa bugün yeşil yanmasına rağmen durdum, yolun boşalmasını bekledim, ışık sarı olup da araçlar durunca geçtim kavşağı. Bunu yaparken herhangi bir düşüncem veya amacım yoktu, neden yaptığımı hala bilmiyorum. Ama eğer bugün o hareketi yapmasaydım düştüğümde muhtemelen bir arabanın altına girecektim. En sağda sürmeme rağmen hafif virajda düştüğümden kendimi yolun ortasında sürüklenir vaziyette buldum zaten kaza anında. Yerden kalkarken ayağımın kaydığını da hesaba katarsak muhtemelen o an arkamdaki araba da panik frenle kayacaktı -ki kaymasa bile birden yolun ortasına çıktığımdan o kadar sıkı refleks ile duracağını sanmıyorum- ve beni altına alacaktı.
Düşündükçe için ürperiyor ben niye kavşakta arabaları bekledim, ya beklemeseydim diye. Gözümün önüne sürüklendiğim an geliyor. Bir kaç gün dokunamayacağım sanırım bisiklete :(

Çok büyük geçmiş olsun, İzmir de durum farklı değil, yere düşsen bir tekme de millet atacak. Ayrıca, her yer mazgal, cam şişesi kırığı, iki ayaklı saygısız sürücülerin bolca olduğu metropol bir kent.
Kask takınca uzaylı,tayt giyince ....bne olduğumuz bu güzel ülkede,bazı insanlara bisikletimiz neden batar anlamıyorum.

Geri