Scudo Sports

Kazıklandım mı?

GezerDnmc

Üye
Tepki
28
İsim
Emir Kaya
Bisiklet
Salcano
Bir adet as880 km saati aldım
2 tane sibop led ışık aldım
1 tane silikon far aldım
1 tane de şifreli uzun 80cm kilit aldım .
Hepsine 61 TL ödedim
Kısaca kazıklandım mı?
Km saatinden çokk memnunum süper bişi :D
Km saati ne kadar olmalı sizce?
Ve diğerleri :)IMG_20150730_120612.jpg IMG_20150730_120558.jpg IMG-20150729-WA0003.jpeg

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Scudo
Yurt dışı fiyatına göre biraz fazla ödemişsiniz. Örnek olarak ebay üzerinden daha ucuza alınabilir. 3 yıl önce benzer ürünleri almıştım. Sonra hepsi çöpe gitti. Türkiye fiyatlarına göre normal sayılabilir.

25 TL saat+15 TL kilit + 10 TL sibop lambaları+ 10 TL lamba olsa hesap tutar hocam bence kazıklanmamışsın malın hayranı gör. ben çinden sibop lambasını iki adet 0.70 sent ten almıştım sonrada kullanmadı hiç duruyor evde :)

• Beğen
Tepkiler: GezerDnmc
Yurtdışından gelecek de edecek de ohooo oooo :D ben pek yurtdışından alışveriş yapmam ama mesela kendim gidersem alıp gelirim :D

30 TL saat+11 TL kilit+10tl sibop+5tl far
Saat ücretsiz kargoydu
Kilit sibop ve farı aynı kişiden aldık ücretsiz geldi fakat bir tane sibop lambasını eksik sipariş vermişisiz o yüzden 5 TL bir tane sibop lambasına ödedim
1Kilit+far+1 tane sibop lambası aynı kargoda ücretsiz geldi
Saat zaten ücretsizdi

Sadece bir adet küçücük sibop lambasına 5tl verdim bi de 5tl kargo ücreti o da daha demin geldi :D

Kilit+far+1 tane sibop lambası dün geldi
Saat 2 gün önce geldi

Bugüne kadar kargo ücreti ödememiştim
Daha demin de unuttuğum sibop lambası geldi kargo ücretli :D

@Emrky2003
Tercih meselesi tabi ama ben acil olmayan ihtiyaçlarımı bura ile kıyaslıyorum fiyat farkı varsa beklemeye değerse yurt dışından alıyorum :)

Km saati kablosuz ise kaziklanmamissiniz;)

hocam ebay dan alsan 15-20 dolar 40-50 liraya gelirdi hemen hemen malum dolar 3 e yaklaştı , ama gelmesi bir ay sürüyor, bir ay beklemektense 10 tl fazla vermek daha mantıklı :harika:

• Beğen
dx,ali,amazon.co.uk,ebay felan oralardan sipariş verin böyle şeyleri gelsin zaten bunları ülke içinde satanlarda bence farklı yerlerden alıp getirmiyor :)

• Beğen
yurt dışından gelen ürünler (aliexpress - ebay vs ) bir kaç parça ürün sipariş verdim fiyatı buraya göre yarı yarıya ancak içerisinden pilleri çıkmıyor :) pilleride alınca aynı hesaba geliyor bilginize :)

• Beğen
Geri