Arkadaşlar konuyu özellikle ayrı açmak istedim eğer kazıklandıysam hemen götürüp iade edeceğim. 400-500 arası bisiklet almak istiyordum sonra netten araştırdığıma göre kron almaya karar verdim önce xc250 alayım dedim sonra bir yere baktım xc500 var dedi neyse pazarlıkla 550ye indi 6 taksit yaptık peşin fiyatına ön-arka led lamba ve kilitte hediye etti yalnız bana 2011 model dedi sanırım 2010 model ve bazı seriler 24 vites bazıları 21 vites bendekide 21 vites. neyse dedik diğer birkaç kron bayisinide aradım kimse 700 altına inmiyor. bende varsın 2011 olsun dedim aldım.
tam donanımı bilmiyorum. sadece ön dişlilerin üzerinde resimde çıkmamış ama 50 yazıyor. anlayan arkadaşlar bu fiyata iyi boşver derse kullanacağım bisikleti. yok iade et derseniz yarın gidip konuşacağım. bu arada adam bana eski model almak daha iyi giderek kalite düşürüyor kron dedi. birde arkadaşlar tekeri çevirince sanki böyle biraz yalpa yapıyor gibi görünüyor gözle adamda bana dediki biraz binip lastiğin oturması lazım sana yamuk gibi görünebilir ama düzelir o dedi. bende 5km kadar kullandım herhangi bir problem falan hissetmedim. vites geçişleride gayet iyi.
21 vites
arka dişlide altus yazıyor
ön dişlide 050 SIS falan yazıyor
frenlerin ikiside V shimano
resimler
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
tam donanımı bilmiyorum. sadece ön dişlilerin üzerinde resimde çıkmamış ama 50 yazıyor. anlayan arkadaşlar bu fiyata iyi boşver derse kullanacağım bisikleti. yok iade et derseniz yarın gidip konuşacağım. bu arada adam bana eski model almak daha iyi giderek kalite düşürüyor kron dedi. birde arkadaşlar tekeri çevirince sanki böyle biraz yalpa yapıyor gibi görünüyor gözle adamda bana dediki biraz binip lastiğin oturması lazım sana yamuk gibi görünebilir ama düzelir o dedi. bende 5km kadar kullandım herhangi bir problem falan hissetmedim. vites geçişleride gayet iyi.
21 vites
arka dişlide altus yazıyor
ön dişlide 050 SIS falan yazıyor
frenlerin ikiside V shimano
resimler
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)