Scudo Sports

Kazaya ramak kala, Yuh dedirtecek olay.

Scudo
ne yazıkki çoğu karaktersiz. hiç bir sosyal ortam görmemiş sabah akşam davar gütmüş adam polis üniforması giyince ne yapacağını şaşırıyor

• Beğen
Tepkiler: Kürşat AKINCI
Geçmiş olsun.Polis işte bazılar acayip tavırlı oluyor onlara kural yok nede olsa (!) .

• Beğen
Tepkiler: Kürşat AKINCI
Beni sahilde bisiklet sürdüğüm için durduran polis bilirim ben. Tam "Evde mi süreyim?" diyecekken yanındaki diğer polis devam etmemi söyledi. Ne yazık ki polisler kurallardan bi haber.

Bisikletimle yokuş aşağı kaptırmış gidiyordum pedal çevirmeden bisiklet akıyordu zaten bı anda 5 köpek cıkdı onme 21. vitesdeydim hızlandım köpeklerden yırttım önüme servis cıkdı o anda okul cıkısı 100-150 kişi otobüs beklio tam durağın orda arka frene asıldım bisiklett bir kaydı arka teker toplardm durdum servis şöfürü çıktı laf yaptı yok bisiklete binilirmi yolda git sokak arasında git falan 1-2 kfr etti sinirlerime engel olamadım 2-3 yumruk attm adama okuldanda tanıdıklarım cıkdı tam gelıyorlardı adam kaçtı şöförler böyle işte altındaki arabayı birşey zannediyorla...

Bu dünyada polislerden nefret ettiğim kadar başka kimseden nefret etmemişimdir.Kendilerini bir şey sanan,altındaki devlet arabasıyla orda burda dolanan,olay gördüğü zaman bulaşmamak için ordan sıvışan ama yeri gelince gücü yettiğine artistlik yapmayı çok iyi bilen insan toplulukları benim gözümde.İşin siyasi boyutları da var tabiki ama oralara girmeyelim...
Polislerle aramda çok olay geçti.Hukuk fakültesinde olduğum için mevzuatları az çok,en azından onlardan çok bilirim.Bu nedenle bu zamana kadar ağızlarının payını çok iyi vermişimdir.Bundan sonra da vermeye devam...
Bu dediklerim tabiki tüm polisler için geçerli değil ama çoğu için geçerli..
Çok geçmiş olsun.Böyle magandaları umursayıpta pedallamayı kesmeyelim...

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri