Scudo Sports

Kazadan geriye kalanlarım

Scudo
yazılan yorumlar için hepinize çok teşükkür ederim insanlar öyle birşeydir ki soğuduğun mu soğuyosun işte ... elimden gelen birşey yok bu acılar çok kötü ve marmara üniversite elektronik haberleşme bölümünü kazandığım halde sanırım dondurucam bilemezsiniz orayı ne kadar istediğimi ve bir sene sonra gitmenin verdiği acıyı o yüzden spora kırgınlık gibi birşey düzelmeyecek bir kırgınlık....

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
geçmiş olsun ciddi bir kaza, bisikleti bırakmanızsa yanlış karar bence :(

yolda gün boyu kimse olmayacağını bilsem de 70'le gitmem, spd'nin sıkı olmasından daha önemli bu bence. ben de buna bir kaza yaptıktan sonra karar verdim :)

Dediğiniz gibi belki yanlış bir karar..,,
olsa bile insan içgüdü mü derler buna bilmiyorum,
soğuyor bi anlamda bi yere kadar bisikletten...:eek:

bende maddi sıkıntılarımdan ve kırılan kolumun iyileşme sürecenin uzamasından dolayı bisikleti mi satma kararı aldım...:cool:

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@ahmetdogan

benimde kırık ahmet kardeşim ama satma bence bende daha iyileşemedim ama satmıyorum duruyor ayrıca arkadaşlarada geçmiş olsun hız iyi bir şey değil arkadaşlar sonu hep felaket en deneyimli sporcu bile hızlı giderken kaza yapabiliyor hız felakettir allah korumuş gene tekrar geçmiş olsun!

@cedrick41

abi bu ameliyatı yapan dr.a çok kızgınım;
bana kesin 1ay da çıkartırıum dedi şu an 3 ay'A gelıo kolumda hala daha...
satma sebebim de bu değil,bunun yüzünden yaz boyunca 2 defa işe giremedim

bunun sonucunda okul harcırahı parası birikmedi,

kredi kartı borcum olduğunu geçen hafta öğrendim,
ve ameliyat massrafı nın bi kısmı durmakta bide evdekilerin baskısı çok yıprattı beni..
Sanırım önümüzdeki yaz tekrar bisiklet alma imkanına ulaşabileceğim...

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@ahmetdogan

seni anlıyorum benimkilerde aynı konuşuyorlar para yönündende sıkıştım ama bu aralar düzeldi
işyerinde vardiya amiri var asıl o benim moralimi bozan emniyet kemeri varmı bisikletin,dünya para verdin emniyet kemeri yok,ehliyetin varmı senin dedi sonuçta kaza isteyerek olan birşey değil bu tip bir insan çok devran döner laf söyleme sırası bana gelir allah başına vermesin ama
aykırı tip olarak görüyorlar bizi çocuk işi sanıyorlar bisiklet kullanmayı
şu otomobili bulanı allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
bisiklet kaza yapmıyor biz insan kaza yapıyor hata bizde neyse bırakmaman iyi kendine iyi bak tez iyileşirsin bundan sonrasına!

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
çok büyük geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin derler ya aynen öyle olmuş. en kısa sürede toparlanmanızı ve tekrar pedal çevirmenizi diliyorum. tekrar geçmiş olsun.

@cedrick41

Sonuçta bu sporu bırakmadım bırakmayı da düşünmüyorum,
inş.ileride önümüzdeki yaza bi bisikletle başlangıç yapabilirim neyse nasib...

Çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız gene de.İşallah en kısa sürede toparlarsınız.

Çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz.
Trafik kazası zor durum, Allah size ve ailenize sabır ve sıhhat versin.

• Beğen
Tepkiler: haydarpasa781
Ayak bilegime platin takıldıgındada bende aynı durumdaydım. Satacam bisikleti dedim. Ama daha ayagımda alçı varken tek pedal bisikletle gezdim mahallede. İşin garibi o zaman bende spd olsaydı belki bilekten dönmezde kırılmazdı ayak.

off emre abi ya sen yataga düşcek adammıydın ya çok geçmiş olsun tekrar... ziyaretine gelicem unutma.

cok gecmıs olsun kardes. bısıkletı bırakıp bırakmayacagınız SİZİN BİLECEĞİNİZ ŞEY. ergün yurtun mesajını okurken şok oldum desem yalan olmaz. ben de tam aksıne kaza yaptıktan 2-3 ay sonra basladım aklı basında bısıklet surmeye (tabı bıraz da forum sayesınde). sonra da öss davasına cok sogudum ve hala eskısı gıbı degıl (gercı oss benı hayattan soguttu eskıden sevdıgım bırcok sey benım ıcın artık bısey ıfade etmıyor).
cumleler bıraz karısık oldu ama herbırınde bı anlam var:)

@haydarpasa781

Geri