haydarpasa781
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 253
Meraba arkadaşlarım burası forum cafe gırgır konular olur fakat bu sefer üzücü bir konuyla karşınızdayım hafıza kaybına uğradığım için arkadaşımın anlattığı kadarıyla çengelköyde olmuş olay giderken yokuş aşağıya yaklaşık bir 70 km hız rahat varmış ikimizde de sedona 2008 781 var DI
artık yok benim sol kürek kemiğim ve sol bacaımda kırık var ayağıma platin koydular kaşım açılmış kulağımda bir sorun var iltihaplanmış düzelicek şeylermiş şimdi Allah'a şükür doğrulabiliyorum ve ilk işim foruma kardeşlerime duyurmak oldu direk laptopa sarıldım ve diğer arkadaşıma gelinicek olursa onun kalçası kırık sadece ama daha beter kalkamıyor ve iyileşme sürecimiz 3 ay dediler fakat ben sekerek gidebiliyorum bu cuma omzumdaki askıyı çıkartıcaklar sporcu olmamızla birlikte kemikler çabuk kaynadı dikişlerim çabuk iyileşti ama arkadaşlar sizlere tek birşey söylemek istiyorum sizden ricam olsunki hobi amaçlı bisiklete binenlere bu lafım spd kullanıyorsanız kallerinizi en gevşeğe alın yoksa platine maruz kalıyorsunuz kimileri bisiklet ?? die sorabilir bisikletlerde 200 er liralık masraf var fakat artık bisikleti bırakıyorum toplatıp yok pahasına satıcam yakında forumda görürsünüz...