Scudo Sports

Kazadan geriye kalanlarım

haydarpasa781

Forum Demirbaşı
Tepki
253
Meraba arkadaşlarım burası forum cafe gırgır konular olur fakat bu sefer üzücü bir konuyla karşınızdayım hafıza kaybına uğradığım için arkadaşımın anlattığı kadarıyla çengelköyde olmuş olay giderken yokuş aşağıya yaklaşık bir 70 km hız rahat varmış ikimizde de sedona 2008 781 var DI :D artık yok benim sol kürek kemiğim ve sol bacaımda kırık var ayağıma platin koydular kaşım açılmış kulağımda bir sorun var iltihaplanmış düzelicek şeylermiş şimdi Allah'a şükür doğrulabiliyorum ve ilk işim foruma kardeşlerime duyurmak oldu direk laptopa sarıldım ve diğer arkadaşıma gelinicek olursa onun kalçası kırık sadece ama daha beter kalkamıyor ve iyileşme sürecimiz 3 ay dediler fakat ben sekerek gidebiliyorum bu cuma omzumdaki askıyı çıkartıcaklar sporcu olmamızla birlikte kemikler çabuk kaynadı dikişlerim çabuk iyileşti ama arkadaşlar sizlere tek birşey söylemek istiyorum sizden ricam olsunki hobi amaçlı bisiklete binenlere bu lafım spd kullanıyorsanız kallerinizi en gevşeğe alın yoksa platine maruz kalıyorsunuz kimileri bisiklet ?? die sorabilir bisikletlerde 200 er liralık masraf var fakat artık bisikleti bırakıyorum toplatıp yok pahasına satıcam yakında forumda görürsünüz...

Scudo
aovvvv çok geçmiş olsun ama siz bu durumda bile mutlu gibisiniz olayı gülerek anlatışsınız umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

bisiklet uğrunda gittik mutluyuz ama artık bu uğurda gitmem :D şimdiden yazan herkeze teşekkürler...

Kardeş olayın nasıl olduğunu anlatırsan daha makbule geçer önlem falan alırız...
Geçmiş olsun tekrar...

• Beğen
Tepkiler: haydarpasa781
Çok geçmiş olsun, aman annem görmesin sakın hızlı gitme sende böyle olursun der:). 781 e talibim:D

• Beğen
Tepkiler: haydarpasa781
@Ali Menemen

ekle istersen özelden mail adresini yaz konuşuruz

diğer arkadaşın sorusuna gelinicek olunursa tek cevabım var sadece yokuş aşağı olan yollar rahatlamak için olmadığını unutmayın yeterli ve ışık size yeşil yansada siz kırmızı gibi davranıp 10 km/h la geçin tek cevap bu ;)

Büyük büyük geçmiş olsun! Bisikleti bırakma sebebiniz bu olmamalıydı bence umarım yaralarınız çabuk iyileşir çünkü bisiklet insanın metabolizmasını güçlendiriyor ve sakatlıkları tedavi edici dengeyi arttırıcı etkileri var..
Sanırım anlattığınız üzere kazaya hem aşırı hız hem de karşıdaki bilinçsiz araç sürücüsü sebebiyet vermiş sanırım :(.?..

Geçmiş olsun arkadaşlar çok üzüldük. Yazabileceğiniz ilk fırsatta biraz daha ayrıntı verebilirseniz belki bazı önlemler alabiliriz. Sağlığınıza bir an önce kavuşabilmeniz dileğimle.Sevgiler.

@haydarpasa781

Anlaşıldı :)

Çok geçmiş olsun , umarım kısa sürede iyileşir ve ayağa kalkarsınız.
Benim de bugün bisiklette ikinci günüm ,trafiğe çıktım.Gerçekten hiçe sayıyorlar bisiklet kullanıcılarını.

Adam çarpıp kaçmamıştır inşallah ?

@haydarpasa781
Yine bir kırmızı ışıkta geçip karşıdan gelen bisikletlileri takmama durumu var galiba. Çok geçmiş olsun arkadaşlar, Allah acil şifalar versin. İnşallah en yakın sürede iyileşir olayın şokunu atlatıp tekrar bisikletlerinize dönersiniz. Bisiklet bırakılır mı ya

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@iscrotix

yok kardeşim kaçmadı şükür o yönden şanslıyım... :rolleyes:

@haydarpasa781

kardeş büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.bisikleti bırakıyorum diyorsunuz (zayıflıktır) geçirdiğim kaza sonucu sol el parmaklarımın tamamını kaybettim sekiz ay hastane hastane sayısını unuttuğum kadar ameliyat ve solak biriyken sağ elimi kullanmayı öğrendim ve daha önemlisi o hastanede tanıdığım iki bacağı birden kırılan bisikletçi arkadaşım (su an can dostum)sayesinde bisiklete binmeyi ve herşeyle mücadele etmeyi öğrendim ve halen aynı işi yapmayada devam ediyorum.tekrar geçmiş olsun

Büyük geçmiş olsun...
Umarım kısa zamanda iyileşir ve (şuanki düşüncelerinizi bir kenara bırakıp) bisiklet hayatına devam edersin. Kendinize olabildiğince iyi bakın.

Geçmiş olsun arkadaşlar...aramıza yeni katılacak arkadaşlara verebileceğiniz en güzel ders;bisiklete binmeye devam edip onları söylemleriniz ve hareketlerinizle bilgilendirmek olmalı...
Bisiklete binmeyi tabi ki sürdürün..Çünki siz en büyük tecrubeyi yaşadınız.bu büyük tecrubeyi edinmişken gerçekten bisikletten keyif alma vakti gelmiş demektir..
bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle..

Arkadaşlar çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda sağlığınıza ve bisikletlerinize kavuşursunuz.Kaza bu sonuçta, yürürken bile olabiliyor bu yüzden bisikletten vazgeçmeyin..

geçmiş olsun abi öncelikle. ucuz atlatmışınız. anladığım kadarıyla kasklımıydınız? çünkü kafa bölgesinde pek bişey yok allahtan. bisikleti bırakma sebebiniz keşke bu olmasa. umarım devam edersiniz ve ayağa çabuk kalkarsınız.

Geçmiş olsun.Bisikleti bırakma sebebiniz bu olmamalı.1-2 ay dinlenin bence.

büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda tekrardan pedallara geri dönersiniz.

Geçmiş olsun, gülümseyen yüzünüz hiç eksik olmasın..

@haydarpasa781

Geri