taner07
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.255
- İsim
- Taner Yılmaz
- Bisiklet
- b'Twin
Bugün kendimi uzun süredir hissetmediğim kadar güçlü hissederek yola çıktım ve ilk kmlerden itibaren bu konuda haklı olduğum ortadaydı zira normal gittiğim hızlarda pedal çevirirken pedallar ayağımın altından akıp gidiyordu neredeyse... Neyse işte uzatmayayım her zaman çıktığım Kepez Yokuşu'na çıktım ve sonra yokuş aşşağı kendimi salladım Konyaaltı'na doğru gidiyorum, bilen bilir Migros Kavşağı'ndan sahile inerken bir yokuş var oradan 50-55 km hızla inerken, soldan ani şekilde sinyal vererek 30-40 metre ilerideki ara yola girmeye çalışan arabayı gördüm ve dedim ki ''Aha sonum geldi
'' o hızla giderken arka frene dokunsam bisiklet kayacak ve arabaya gireceğim, ön freni sıksam takla atacağım yani her iki durumda da durum felaket 
Yol bisikleti olduğu için daha önce yüksek hızlarda durabilmek için 2 freni aynı anda sıkabileceğimi biliyordum, o anda bütün yükümü (zaten hepi topu 50 kg
) arkaya verdim ve önce hafiften arka frene daha sonra ön frene azıcık dokunmamla birlikte arka teker 10 cm kadar havaya kalktı, ön freni bıraktım ama arka frenden elimi çekmedim ve üst üste 2-3 defa arka teker havaya kalktıktan sonra benim gözümde mucizevi bir şekilde bisiklet yavaşladı ve durabildim
Ama şimdi o şoföre sövme zamanıydı, elimi savurarak ''Ne yapıyorsun lan y....'' diye bağırdım ve büyük bir hışımla şoför koltuğuna yanaştım ve ben şok
Genç bir abla gözlerini kedi gibi belertmiş ''Özür dilerim, özür dilerim, özür dilerim...'' deyip duruyor
Tabi kafamda o sinirle kurduğum, fantastik küfür kombinelerim dilimin ucunda kaldı, söyleyemedim
O şoku atlattıktan sonra, ''Ah be ablacım, öldürüyordun beni!'' deyip uzaklaştım 
Yol bisikleti olduğu için daha önce yüksek hızlarda durabilmek için 2 freni aynı anda sıkabileceğimi biliyordum, o anda bütün yükümü (zaten hepi topu 50 kg