Scudo Sports

Kazada son drum (kötü)

Scudo
@Mehmet Ergene
Şişlik indi mi, gerçi 10 gün falan sürermiş. İyi olacaksın inşallah. Moralin de iyise tamamdır bu iş...:)

Bak bir de özele gidip doğru teşhis yapmışsınız. Ehil kişiler elinde bir ameliyat ile bomba gibi olursun inşallah...

@Derya Keçeci
Çok güzel ve doğru sözler bunlar!

Biz değilmeyiz ki yılmadan ve büyük sabırla yokuşları alan ve bunca riske rağmen (eee tabi aynı zamanda tedbir alan, eşeği sağlam kazığa bağlayan) tırsmayıp bir çok yola giren; bu yolda olasılıklar dahilindeydi, başka elden ne gelebilirdi ki...

Öyleyse korkmadan ve endişe etmeden yola devam...

şişlik var hala. ne kadar sürer bilmiyorum. bi an önce ameliyat olup ayaga kalkmak istiyorum. tek ayakla hayat zor. engellilerin neler yaşadığını, her bir uzvumuzun ne kadar değerli olduğunu daha iyi anlıyorum. yürümek koşmak normal geliyo ama değilmiş meğerse :D

mehmet dostum tekrar geçmiş olsun.İnşallah kısa sürede tekrar yanyana pedallayacağız...

sağolun inş kısa sürede toparlıycam.bugün daha iyi dizim. yarınki kontrolü beklemedeyiz.

bu arada tur konusunda atışmalar olmuş gereksiz yere.okumadım bile. en güzel şey cevap vermemek. siz cvp verdikçe karşı taraf bundan zevk alır.

çok geçmiş olsun dostum, inşallah çabucak iyileşirsin. ama kendini de fazla zorlama doktorların lafını dinle.

@İRŞAD ÇETİN

Çok geçmiş olsun.Umarım sağlığınıza bir an önce kavuşup pedallarsınız.

hiç tanımadığım bir bisiklet dostundan böyle bir kaza haberini duyunca içim ürperdi,tüylerim diken diken oldu. Kardeşim geçmiş olsun, Rabbim acil şifa versin.

Mehmet büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

en acilinden şifa diliyorum... çok çok çabuk geçmiş olur umarım....

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz.

Mehmet çok geçmiş olsun. okudugumda gerçekten çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda tekrardan aramıza dönersin. moralini bozma sakın. bunu kısa bir ara olarak düşün. tekrar beraber pedallamak dileğiyle ;)..

Geri