Scudo Sports

Kazada son drum (kötü)

Büyük geçmiş olsun Mehmet kardeşim, Allah beterinden korusun...

Scudo
geçmiş olsun allah şifa versin.

çok çok geçmiş olsun. umarım biran önce eski sağlığınıza kavuşursunuz...

sağolun arkadaslar. ins bi an önce iyileşiriz. en az 1 ay sürecek muhtemelen daha fazla..

çok geçmiş olsun bence ileşmenin sürecini boşver ileşmeye odaklan en sandığından daha çabuk ileşiceğine inanıyorum.herşeyin başı istek inanmak.hiç bir zaman moralini bozma.herkez yanında..

tekrar geçmiş olsun. acil şifalar dilerim. en kısa sürede eski sağlığına kavuşman dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
kardeşim büyük geçmiş olsun. ben zaten cok şaşırmıştım dizinde değilde yalnızca kolunda problem cıkmasına. zira seni ayağa kaldırdığımda dizinde bir boşluk varmış gibi hissettiğini söylemiştin.

şimdi sana herkes bisikleti kötüleyecektir. bak gördünmü bisiklet snn neyine gibi baskılara boyun eğme. bir an önce toparlan ve bu işten sakın vazgeçme. şimdi sen çoğumuzun sahip olmadığı acı ama çok önemli bir tecrübeye sahipsin ve bence artık kazadan önceki mehmetten daha iyi bir bisikletçisin.

sakın haa vazgeçmek yok

Çok geçmiş olsun gerçekten sağlık her şeyden önce geliyor.Allah yardımcınız olsun.Allah daha kötülerinden korusun.

geçmiş olsun.
aynı dertten muzdarip idim. fizik tedavi ve fitness yardımı ile dizimi güçlendirmeye çalıştım. çok faydasını gördüm. ameliyat önerirlerse sanırım 1 ay sonra çalışmalara başlarsınız.
selam ve dua ile

Mehmet Bey Merhabalar,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Forumda tur sonrası kritikleri okurken haberim oldu kazanızdan. Ne konuşulsa neler söylense yakın vadede belki çok bir şey ifade etmeyecektir sizin için.

Paylaşmak istediğim noktaysa 14-15 yaşlarda lisanslı basketbolcuyken diz kemiğimi kırmıştım. 1.5 ay dizim alçıda kaldı, alçı çıktığında çalıştırmaya çalışsam dahi kritik bir eklem olduğu için ağrılı ve acılı zamanlar geçirdim. Lafı uzatmadan, dizim iyileşti ama ben bu hayal kırıklığı ve öfkeyle sporla arama mesafe koydum. Son 2 senedir ise bu öfkenin üzerine gidiyorum. Çünkü kaybettirdiği çok şey var.

Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

İyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

sağolun arkadaşlar. bisikletten pek kopmam ama artık bu kadar adrenalinli de sürmem herhalde. önce bi iyileşeyim başka bişe istemiyorum şimdilik..

Çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin.

Ameliyat sonrası her şeyin yola gireceğini biliyorsun sen de. Yine ucuz atlatıp kolundan bacağından darbe almışsın. Ya kafanı çarpsaydın? O zaman daha kötü sonuçlar doğurabilirdi, belki bisikletten tamamen kopabilirdin. Fizik tedaviden sonra eskisinden çok daha iyi olursun eminim. Bir süre dinlenmiş olacaksın, fena mı :) Sen sahalara dönene kadar senin hızına yetişirim belki :p
Sakın sıkma canını, çok geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Geri