Scudo Sports

Kazada kavga için sopayla gelen gence kucak açan abimiz

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Şöyle insanlar görünce çok mutlu oluyorum. :) Eğitim, güzel ahlak, insanlık budur işte. Abicim seni hiç tanımıyorum ama inan senin gibi bir insana sahip olduğumuz için kendi adıma gurur duydum. Özellikle bizim gibi 2 teker üzerinde kelle koltuk giden insanlar hep sizin gibi sürücülerle karşılaşsa. Buyrun bu güzel insanı hep beraber izleyelim; :)

Scudo
bu ne bilader adam baldozlama direk sopayla daliyor ulke de savas ciksa bole baldozlama hincla dalmaz kendi milletindeki musluman vatandasa daliyor yaziktir gunahtir ayiptir yaa bu ne sinirlilik cok yazik cok

• Beğen
Tepkiler: tergen ve MAERKEK
Eğer bu abinin yaşından daha ileri bir yaşta olsa idim . O 42 ben 46 gider abi diye hitap ederdim.

Aynı gün içinde karşılaşabileceğimiz bir diğer canlı türü... Yakalandığı ve serbest bırakıldığı söylenmekte.

@SonSelim
Bu videoyu buraya atacaktım ama o iki şerefsiz adına utandığımdan atamadım hocam.

Toplum çözülmüş durumda.Allah(c.c) korusun,bu gidişat hiç iyi değil.Herkes patlamaya hazır bir bomba gibi.Ağzınızdan yanlışlıkla çıkacak bir söz,son sözünüz olabilir.Bu bakımdan kişisel gelişime önem vermek lazım.Sakin kalmaya çalışmak lazım.Size doğru havlayarak gelen bir köpek sürüsü karşısında nasıl sakin kalıyorsanız(kalmak zorundasınız),size doğru salyası akarak gelen biri veya birilerini de aynı sakinlikle karşılamanız lazım.

@Nolan
Hocam yaşamın sonunda gireceğimiz 2 metrekare yer sonuçta, insanları kırmamak lazım. Tabi bu işe çocuklarımızı eğitmekle başlamalıyız, bunun için en iyi yöntem güzel ahlak konusudur.

Eminimki videodaki sopalı genç çok büyük bir ders almıştır, bir daha yapmaz.

@MAERKEK
Ben direk sopa kısmına takıldım hocam, derdin ne değil mi? :)

@KitapSever
Kötü bir çocukluk geçirmiş,beyni toplum tarafından iğfal edilmiş birisine ders filan veremezsiniz.

@Fatih Yasin Söndüren
Hocam ne bileyim adama ne diye sopayla saldırmaya hazırlanıyorsun? Bekle bir sor adamın birşeyi var mı? Hemen kavga edeyim derdinde, insanca anlaş işte. Yazıktır günahtır.

@KitapSever toplum olarak psikologa da degil psikiyatriye gidip formatlanana kadar tedavi olmamiz lazim hard disk degisemeyecegine gore :) yanliz bayan olsa dedigin olabilirdi bakti sap daldi sopayla hahaha

Ekonomik Durum ve Paylasim ile Refah, Saygi, Hosgoru dogrudan orantili.

@KitapSever
Cahillik karşındaki ne diyecek bak bi . Ona göre tavır al

Geri