Scudo Sports

Kaza yaptım

Ünal Altay

Daimi Üye
Tepki
184
Merhaba Sevgili Kardeşlerim,

Bugün Floryada yaklaşık 50 km bindikten sonra eve dönüş yolunda ıslak zeminde fren yaptığım için kayıp düştüm, Allahtan en ufak bir çizik bile almadım. Şükürler olsunki ıslak zeminde fren yaparken ne kadar dikkatli olunması gerektiğini maddi hiçbir zarar görmeden öğrenmiş oldum. Lütfen ıslak zeminlerde fren yaparken biraz daha dikkatli olalım, başka bir kardeşimin başına kötü birşey gelmesini hiç istemem.

Kalın sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: marule
Scudo
@Deniz Gökhan Tezcan

Evet, bunu çok iyi öğrenmiş oldum bugün :) Dedikleri gibi bir musibet bin nasihattan daha iyi olabiliyor, Allahtan benim musibetim çok hafif oldu :)

geçmiş olsun :( umarım konu dışı gibi olmaz ama aklıma geldi, acaba yağmurlu havalar ıslak zeminler için özel lastikler var mı?

@Batuhan Keleş

Bilmiyorum kardeşim, benim hatam yön değiştirirken fren yapmak oldu :( Ama arabadan kaçmak içinde bunu yapmak zorundaydım

İnsan bazı şeyleri başı yanmadan anlayamıyor :D
Geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Ünal Altay
yaklaşık 1 ay önce de ben epey eğimli bir yoldan inerken yoldaki su ve buz karışımı bölgeden geçerken fren tutmayıp yön değiştirmememe rağmen düştüm ve arkamda bulunan Şölen Abiyi de düşürdüm ve o daha kötü düştü:( ve malesef şu anda yokuş inerken dönüşlerde sanki bisiklet altımdan kopup gidecekmiş gibi geliyor açıkçası korkuyorum:25:

size büyük geçmiş olsun ve de herkese kazsız belasız DİKKATLİ keyifli sürüşler dilerim..

• Beğen
@eray akyol

Bende korkmuyorum desem yalan olur, ama yarın sabah erkenden kalkıp yine bisiklete bineceğim :)

gecmiş olsun ben 15 yasındayken düşüp kolumu kırdım 1 daha binmem dedim kolum alcıdan alındıgı gün dokdor yasak demesine rahmen DURMAK YOK YOLA DEVAM:d

Geçmiş olsun, küçük sıyrıklarla atlatmanız sevindirici. Daha önce bende aynı şeyi yaşadım düşmekten son anda yırttım, artık yoldaki ıslak kısımlarda çok daha dikkatli davranıyorum, otomobil sürerken bile buna dikat ediyorum, su yerin lastikle temasını önemli ölçüde azaltıyor nede olsa :) . Saygılar .

• Beğen
Bisikletin kaygan yolda sanki altınızdan çekilip alınıyormuşcasına kaymasını yaşadan tarif edilenler ile hayal etmek zaten çok zor.
Siz zarar görmeden atlatmışsınız geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun.. kaygan zeminlerde yavaş olmamız gerek mümkün olduğunca ve ani hareketler yapılmamalı.. bisiklete devam :) bol pedallar dilerim

Geri