Scudo Sports

Kaza yaptım

Çok geçmiş olsun. Kask her zaman hayat kurtarır. Bakkala bile kasksız gitmemeli.
En kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız ve yollarda olmanız dileği ile.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Büyük geçmiş olsun.. Hayatta olduğunuz sürece her şeyin telafisi mümkün.. En önemlisi bu.. Başkasına çarpıp sizin düştüğünüz duruma gelseydi daha büyük vicdan azabı çekerdiniz..

Gücünüzü toparlarken, izleyin, acil teslimat diye bir film var, belki izlrmişsinizdir ama bisiklet ile ilgili bir konusu var.. Spoiler vermek istemem ama bazen bisiklette istediğiniz kadar usta olun kaza sizi bulacaksa, buluyor 😅 tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun dostum.Umarım çabuk toparlanırsın.

• Beğen
Büyük geçmiş olsun kaza ön freni sıkmaktan mı oldu yoksa mazgaldan dolayı mı ?

• Beğen
@Emrah Özşahin hemşehrim çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin. Bir an önce sağlığına kavuşman için duacıyım.

• Beğen
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...

• Beğen
Çok geçmiş olsun.

• Beğen
çok geçmiş olsun umarım bir an önce eski sağlığınıza kavuşursunuz

• Beğen
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Öte yandan bisiklet dediğimiz meret bir, bilemedin iki parmak kalınlığında iki tekerin üstünde giden, özellikle inişlerde hızını aldığında güvenli şekilde durdurulması çok zor olan bir taşıt. Profesyonel sporcuların bile zaman zaman ne kazalar yaşadığını görüyoruz. Hele ki şehir içi, yoğun trafikte kullanırken fazlasıyla dikkatli olmak gerekiyor ama bazen bu da yeterli olmuyor tıpkı sizin başınıza geldiği gibi. Bu olayı belki daha tehlikeli kılan ise maalesef kask takmamanız olmuş, neyse verilmiş sadakanız varmış diyelim.
Ben Ankara'da yol bisikleti kullanıyorum. Özellikle son bir kaç haftadır iniş yaptığım güzergahlarda rüzgarın etkisi, hızlanmanın fazlalığı, fren mesafesinin uzunluğu gibi nedenlerle artan bir tedirginlik hissediyorum. Şimdi bu olay da üstüne gelince belki daha az eğimli güzergahları tercih etmemin isabetli olacağını ciddi ciddi düşünmeye başladım.
Tekrar geçmiş olsun. Dilerim bu yaşadığınız son kaza olur. Ama bisikletten de vazgeçmeyin...

Yüzüm toparlandı gibi.
Sol el bileğim kırıldığı için mecburen ameliyat oldum. Kalın çelik telle tutturdular. Umarım tekrar ameliyat olmama gerek kalmaz.
Bisikletimi sürekli alışveriş yaptığım bakkal alıp saklamış. Bir kaç sorununu çözmüş. Ben çalınmıştır diye tahmin edip umutsuzdum. Kendi canıma düşmüştüm.
Bakkalın oğlu da beğenmiş. Ucuza verdim kendisine.
Yaz aylarında bu bisikleti satıp Cycleross almayı düşünüyordum. Stoklarda yoktu.
V fren ayarlarını sert yapmıştım. Tam tutmuyordu öncesinde. Bu sefer sert olmuş. Ön arka birlikte basar basmaz takla attırdı.
Ayrıca isan uzağa giderken tedbirli oluyor ama her gün gittiğin ve bildiğin güzergaha gidince özgüven oluşuyor. Hem kafada başka problemlerde olunca bir anlık dalgınlık kazaya sebep olabiliyor.
Kolum tam iyileşene kadar evde yol bisikleti ile trainera binerim. Dışarısı için disk frenli bisiklet almayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Çok geçmiş olsun 😟

• Beğen
Geçmiş olsun .

• Beğen
Çok çok geçmiş olsun hemşerim.Allah korumuş.Bir an önce sağlığına kavuşmanı temenni ederim.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Yeni gördüm Geçmiş Olsun. Allah şifa versin.

Geçmiş olsun umarım durumunuz iyiye gidiyordur kaza yeri körfez sahili sanırım fotoğrafa bakılırsa

Geri