Scudo Sports

Kaza yaptım

Emrah Özşahin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.645
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
Yasaklar öncesi son kez hava alayım dedim. Her zaman gittiğim sahile giderken yokuş aşağı 50-55 km hızla indiğim anda mazgalların olduğu yerde araçlar fren yaptı. Bende ön arka birlikte frene bastım. Yolun bazı kısımları pürüzlüydü, sonrasını hatırlamyorum. Hastanede annem gelince gözlerimi açtım. Her zaman kask takarım. İlk kez piknik turu gibi laylaylom gideceğim diye takmadım. Neyseki bunun sonucu kötü olmadı, ders oldu. Kitlenebilir pedalı kısa sure önce takmıştım. Belki o hayatımı kurtardı. Bisikletle birtlikte yuvarlandım sanırım.
Sol kol kırıldı. Sağ kolda kırık yok ama dirseğim kitlendi, açamıyorum. Kaşıma ve dudağıma dikiş attılar.
Aşırı hız felakettir dikat edin.
Bisiklet nerde bilmiyorum. Onu düşünmüyorum şimdilik. Yaşadığıma şükrediyorum

Dosyalar

• EkranAlintisi_ 2021-04-30 15.21.jpg
    EkranAlintisi_ 2021-04-30 15.21.jpg
    57,5 KB · Okunma: 818
  • EkranAlintisi_ 2021-04-30 15.22.jpg
    EkranAlintisi_ 2021-04-30 15.22.jpg
    108,7 KB · Okunma: 814
  • EkranAlintisi_ 2021-04-30 16.10.jpg
    EkranAlintisi_ 2021-04-30 16.10.jpg
    89,2 KB · Okunma: 707
Son düzenleme:
Scudo
abi bende gidiyodum altimta saglam bi bisiklet vardi salcano ng vardi bende ayni hizda gidiyorum biz mahalle olarak hayvan gibi suruyoruz yani makas felan atiyoruz derken direksiyon kitlendi o hizla giderken felan fren teli cok incelmisti bende gormemisim arabaya makas attik herkes gecti ben attim makas tam onumde araba durdu frenlwre bi bastim onle arkaya boyle uctum bisikleyin ustunden ama hicbir sey olmadi dag bisikletiylede maksimum 65 gordum ama oda yokus assagi %55 egim felan bacagimin yani soyuldu 3-4 metre suruklendim o yuzden soyuldu okadar ALLAH a sukur fazla biseyle gecirmedim kazayi bisikletede bisey olamdi sana da gecmis olsun abi

Hocam çok geçmiş olsun.Dediğiniz gibi hız iyi değil kesinlikle on kere zevk alırsın bir kere kaza olursa kötü olabilir.Ucuz atlatmışsın.Tekrardan geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşursun umarım.

Çok geçmiş olsun. :ytrya:

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geçmiş olsun hocam

• Beğen
Geçmiş olsun.Umarım en yakın zamanda iyileşir tekrardan ayağa kalkarsınız🙏☹️

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Hızlı veya yavaş, kısa veya uzun mesafe fark etmez. Kask her zaman takılmalı.

çok geçmiş olsun

• Beğen
Allah beterinden korusun. çok geçmiş olsun. bisiklet ne durumda acaba

• Beğen
Çok geçmiş olsun

• Beğen
Öncelikle büyük geçmiş olsun.

Yanlış anlamayın, bir şey olup bittikten sonra akıl veren çok çıkar. Benim de geçirdiğim kazadan sonra bayağı bilge arkadaşlar yazmıştı sağ olsunlar, tabi beni yormaktan başka bir işe yaramadı. İçinde bulunduğum durumu sadece ben biliyordum. Neyse...

Piknik turu gibi deyip, 50-55 km hızlar, kasksız çıkmak çok alakasız olmuş. Tehlikenin nereden geleceğini göremiyoruz, işler her zaman planladığımız gibi gitmiyor, ama keşke biraz daha dikkatli olsaydınız.

Tekrar çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun kardeşim, çok üzücü bir durum, kısa sürede iyileşmen dileğiyle 🙏

• Beğen
Geçmiş olsun

• Beğen
Allah beterinden korusun. çok geçmiş olsun. bisiklet ne durumda acaba
benim için ambulans çağıranlar bir yere bıraktıklarını söylediler ama pademi nedeniyle kapalıymış. Babam bugun bakmış ama irtibat numarası falan yok. Yasak sonrası bakıcaz artık.

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda toparlanırsınız

• Beğen
Geçmiş olsun.

• Beğen
Çok geçmiş olsun.

• Beğen
Geri