Scudo Sports

Kaza yaptım

acrossfire

Üye
Tepki
18
İsim
Enes
Bisiklet
Carraro
İyi günler öncelikle. Hastaneden yazıyorum bunu

saat 17:00 sularında bisikletimle işe giderken ışıklarda arabanın bana çarpması sonucu bisikletten düştüm.
bisikleti en son gördüğümde ön lastik eğilmiş haldeydi. ondan sonra hastaneye kadar yarı baygındım

sol bacakda zedelenme ve dişimde kırılma oldu. testler falan yapıldı.

Şimdi sorum şu : babam ben reşit olmadığımdan adamdan şikayetçi oldu . benim bisikletimin parası kasko veya şahsın kendisi tarafından karşılanırmı ?

3 ay o bisiklet için işe girip para biriktirmiştim. kırılmış halde görünce insan bi ağlamaklı oluyor. kendime geldiğimde ilk bisikletimi sordum :(

Scudo
Kimse görmemiş sanırım, geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, polis tutanağı falan var mı elinizde?

Geçmiş olsun. Allah can sağlığı versin.

Geçmiş olsun. Polis olay yerine geldiyse tutanagi önemli gelmediyse sayet hastane polisine verdiginiz ifade önemli olacak.

Geçmiş olsun. Eğer hata arabada ise her türlü masrafınızı alırsınız. Polis ve trafik tutanakları önemli bu durumda.
Eğer karşı taraf ödemem der ise mahkeme açabilirsiniz. Zaten hatalı ise genelde kabul eder. Ama hata sizde ise durumlar değişebilir.
Polisden mutlaka doğru ve kesin bilgi alınız.
Ve asıl olan "Cana geleceğine, mala gelsin" ...

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Mavi bir kaskınız olacaktı, kafanızda mıydı acaba?

Geçmiş olsun. O bisikletin gazını sağlamıştım; sizin halinize ve malum dostunuzun durumuna üzüldüm.

çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Çarpan kişi ile konuştunuzmu?

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun dostum. Allah korumuş acil şifalar.

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun kardeşim umarım çabucak iyileşirsin kırmızı ışıkta falan geçmedin değilmi tam detay vermemişsindir

@acrossfire

Öncelikle geçmiş olsun. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileği ile. Arkadaşlarında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin. Sağlıklı duruma geldiğinde 3 ay daha çalışıp belki daha iyisini alabilirsin. Ancak tersini de düşünüp şükretmen de fayda var dostum.Giden bir bisiklet olsun. İnşallah ucuz atlatmışsındır. Tekrardan geçmiş olsun.

Geri