Scudo Sports

Kaza yaptım yardım?

Erencan

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar virajı alamayıp çöp bidonuna girdim.

Carraro Remix D markalı bisikletim vardı arka tekerleğinin jantı yamuldu ruble göbek fren sağlam yedek parça falan bulur muyum fiyatı nasıl olur ?

Birde jantı düzelttirebilir miyim ?

HASAR:(link)

BİSİKLET:(link)

Scudo
Jant çekiçle filan düzeltilir eğilir de sağlıklı olmaz
ucuz yollu jant seti al veya sadece çember alıp tekrar ördürt
bu arada geçmiş olsun sende hasar ne durumda

oncelikle gecmis olsun kardesim insallah ciddi bir durum yoktur. ama jant duzelir mi bilmiyorum da pek zannetmiyorum bosuna ugrasma derim o kadar sifir alsan daha iyi yani

• Beğen
Tepkiler: Erencan
yamuk jant duzeltilir ama ilk performasini verir mi o muamma, bence direk jant degistir degistirebiliyorsan, ama bisikletin fiyatina yakin gelebilir, ikinci el bakman lazim

gecmis olsun

• Beğen
Tepkiler: Erencan
Teşekkür ederim bende Allahtan bişey yok bisiklet çarpınca çimene fırladım. Jant sıfır değişmesi lazım doğru söylediniz bi fiyat araştırması yapmak gerek.

(link) bu alinabilir bence, 99euro fiyat var, ikinci el daha guzel modeller bulunabilir

Öncelikle geçmiş olsun eğri jantı ne kadar düzeltip eski haline getirirsiniz bilmem ama en iyisi gidip bir jant seti almak veya jant çemberi almak olur bunun eski performansını düzelttikten sonra alacağınızı hiç sanmıyorum.

Geçmiş olsun. Sizde birşey olmasın en önce. Bence yeni bir jant seti alın daha performanslı olur.

Geri