Scudo Sports

Kaza yaptım (üzerime kapı açtılar, vites kolu yamuldu)

bu tür kazalarda hata oranı fifti fiftidir, siz kapıya çarpıyorsunuz 1.5 metre pay bırakmıyorsunuz, sürücü sağına soluna bakmadan kapı açıyor. çogu sürücünün kaçmasının sebebi kendilerini suçlu hissetmesi. insanlık adına bir halini sorsalar ölecekler sanki. çok sinir olurum bende çarpıp kaçana. birgün birini delicem o olacak!

Scudo
Sevgili forumdaşlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum, birazdan Seda Bisiklet'e gideceğim ,vites kolunun son durumunu sizlere aktaracağım :)

Fotoğrafları geç atmak zorunda kaldım sevgili forumdaşlar :D:D:D:D, Seda'ya gittim Vites kolunun kelepçesi yerinden kaydığı için hemen elle 10 saniye de düzelttiler ,nasıl olduysa ufacık bir çizikle hiçbir problem olmadan bu olayı da atlattık :hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

20160418_205208.jpg
20160418_205223.jpg
20160418_205227.jpg
20160418_205249.jpg
20160418_205256.jpg

• Beğen
Tepkiler: mmnmtl
Geçmiş olsun Hocam bence plakayı alıp direk şikayet etseydiniz,kamera olayı işte bu yüzden bayağı önemli oldu trafikte. :(
Bir arkadan vidalarına bakın gidona karşısından bir bakın sağ sol orantılarına eğer gidonda yamulma var ise alu düzeltilir inşAllah yoktur
Bütçeniz yetiyor ise gidonda yamulma varsa benim şahsi fikrim değiştirin .Diğeri de inşAllah vidadandır .halledersiniz diye düşünüyorum

@Murat Ak. Teşekkür ederim ,evet kamera olayı gerçekten kafamı kurcalıyor, kısa zamanda bir tane edinmeyi düşünüyorum ,gidona baktım hiçbir yamulma yok vites kolunu da diğer kol ile karşılaştırdığımızda her yönden eşit duruyor ama genede sizlerinde karşılaştırması için akşama doğru net fotolar atabilirim

Geçmiş olsun. Trafikte dikkat etmek gerekiyor, bende okulda giderken sabahları hep trafik olan bir cadde var. Orada en sağdan giderken hep neredeyse yürüme hızında gitmeye çalışıyorum.

Geri