kendine bişey olmadıgına şükret yerinde olsam hiç üzülmem ve bisikleti bi an önce toplamaya bakarım ben 2 sene önce kaza geçirdim hala izleri var bende hemde belirgin olarak bi an önce bisikleti toplamaya bak......
Ben de Yalova'da ciddi bir kaza geçirmiştim. Ön jantım deyim yerindeyse 8 olmuştu. Kaza şeklim aynen seninki gibiydi. Asfalt yolda çukur varmış ön jant çukura girdi ve yamuldu. Büyük geçmiş olsun.
çok sağol çok teşekkür ederim.bisikleti şimdilik kullanmayı düşünmüyorum.stajım felan var istanbulda çalışmam gerek, bisiklet sakaryada.ne yapacağımada karar vermedim.o yüzden şimdilik kalsın.çok sağolun tekrar.
@tatata
işinize yarıyacağını sanmıyorum, bisikletin lastikleri jantları kullanılmaz durumda.onları değiştirseniz, maşa felan derken yüzü astarını geçebilir.yinede isterseniz verebilirim ama biraz zaman alabilir.şu an istanbulda staj yapıyorum, bisiklet adapazarında.
bu ara çok yoğunum sabah 7 akşam 8 staj sonra yemek vs vs derken zamanım olmuyor.o yüzden geç yazdım cevabı kusura bakmayın..
bu arada cevap yazan herkese çok teşekkür ediyorum, herkese iyi pedallamalar..