Scudo Sports

kaza var 02.08.2011 kadıköy rıhtım

Geçmiş olsun. Ben de ev-iş i bisikletle yapıyorum. artık arabaların yan aynalarına falan bakıyorum kapıyı önüme açan var mı diye paranoyak oldum. gündüz flaşör açık gidiyorum görsünler diye..

Scudo
Özen kardeşim geçmiş olsun...neden hemen polisi arayıp taksiciden şikayetçi olmadınız doğrusu anlamadım...maalesef taksici dolmuşçu esnafına müsamaha gösterdikçe, trafiğin sadece kendilerine ait olduğunu, geri kalanın trafikte gerekirse gözden çıkarılır misafir olduklarını düşünüyorlar. onlara kalırsa onlar ekmek parası için biz keyfimiz için trafikteyiz...maalesef para için insanların can güvenliğinden taviz vermeye her an hazırlar ve öğrenmelerin tek yolu, insanlara verdikleri zarar daha fazla maddi zarar olarak kendilerine dönmesiyle mümkün oluyor. onlarca yıllık trafik tecrübemden maalesef öğrendiğim bu...eğer uğraşmayalım dersek, her şey olduğu gibi sürer. bugün sen ufak sıyrıklarla atlatırsın ama bir başka gün bir başka arkadaşımızın başına daha büyük şeyler gelir...özellikle taksici, dolmuşçu, özel halk otobüsçülerin her şeyin bir fazla yolcu, 5-10 daha fazla kazanmak olmadğını öğrenmeleri gerekiyor...kimse farkında değil ama ülkemizde en çok can alan, cana zarar veren şey trafik sorunu ve büyük şehirlerde trafik sorunlarının ana kaynağı da ulaşım ve şöfor esnafıdır...arkadaşımızın gönderdiği mobese kaza görüntülerinde vardı. adam arabasından bir kafa dometes düştü diye yolun ortasında arabayı olduğu gibi, el frenini bile çekmeden bırakıp kasayı toplamaya gidiyor. bence bu görüntü çok güzel özetliyor..maddi çıkarından başka çok az şey var ulaşım esnafının kafasında...ben bunların yol açtıkları zararların bedelini yasalar çerçevesinde ödemeleri için her şeyin yapılması taraftarıyım..tekrar acil şifalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: özençekçen
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Kaza sırasında şoktayken taksiciyle uğraşmıyor insan anlayabiliyorum. İki kişi falan olsaydınız diğeri hakkınızı savunabilirdi.

Taksici ve halk otobüsü sürücüleri gerçekten özellikle üzerinize kırabiliyor. Bakmadan kapı açanlar...

Bir de gözünüzün içine bakıp yolunuza atlayan yayalar. Onları da anlamak mümkün değil.

• Beğen
sevgili forum dostları baş sağlığı dileyen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür edirim salı günü geçirdiğim kazanın üstünden tam 5 gün geçti ve bu gün kendimi iyi hissediyorum çok anormal bi durum olmazsa çarşamba günü tekrar demir atımın üstünde olacağim hattaki okadar iyi hissediyorum biraz dan kalkıp bayrampaşa dechatlon a gideceğim haftaya pazar antalya çıralıdan adrasan tarafına kısa bir tur düzenleyip onunda fotolarını burdan paylaşacağım hepinize kazasız belasız bol sürüşler dilerim.

Geçmiş olsun trafigi karşına alarak gez bu ülkede,normalde trafiği arkana alman gereklidir ama biz normal bir ülkede yaşamıyoruz dua et jeep yada kamyon değildi ölebilirdinde.Burda bazı arkadaşlar bana cephe almıştı trafiği karşınıza alın dediğimde alın size bir örnek daha.

• Beğen
Geçmiş olsun. burdan taksiciye sövmekle, beddua etmekle taksiciye bir şey olmuyor. Keşke plakasını alıp şikayet etseydiniz. Kırmızı ışıkta geçiyor ve birisine çarpıyor. :boese157::boese157: Tekrar geçmiş olsun şanslı da sayılabilirsiniz..

• Beğen
@Mehmet Ser

Kaza geçiren arkaşa ve mehmet' kardeşime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum 05 Ağustos 2011 gecesi Gebzeden ileri haret ilen Darıcaya gidiyorduk Trafik yogun ve ön tarafta arabalar mevcut arkadan gelen bir araba sürücüsü yanında hanımı ve cocugu da mecvut korna caldı daaaaaT diye irkildim sonra yol verdim arabanın içine baktım Devam ettiler sonra hatalısını anlamayan adam bir şeyler daha yapmaya çalıştı tabi 2 kişi olduğumuzdan Arabadan inemedi inse Direksiyona bağlayıp ibret olsun diye resmini cekecektim. Sonra yol ayrımında ona güzel bir hareket yapıp ayrıldık...

Arkadaşlar uzun yakmaktan aciz , camı acıp yol verirmisin demekten cekinen şöförler dünyadan nem almayan insanlıktan na mahsun canlılardır..

• Beğen
Büyük geçmiş olsun . Keşke ticari taksinin plakasını alabilsiydiniz ama şok ta aklınıza gelmesi mümkün değil .
Neyseki yardımınıza yetişen olmuş.Böyle durumlarda bizde taraflar birbirine bağırır kazada bir şey olmamışsa kesin sonrasında olur.Halbukisi olan olmuş birbirimize yardımcı olmaya çalışssak maddi hasarlarda sigorta tarafından nasılolsa karşılanacak olup maddi kayıp endişesi olmasa ne güzel olurdu.

• Beğen
Geri