Scudo Sports

kaza var 02.08.2011 kadıköy rıhtım

açıkcası bu tür kaza haberlerini okudukça bisiklet kullanma isteğim azalıyor ne kadar dikkatli olursak olalım bir yerde hayvanın biri seni bulacak! keşke şoförü bırakmasaydınız hastaneye götürmesini ve masrafı da karşılamasını isteseydiniz. büyük geçmiş olsun kırığınız olmadan çok ucuz kurtulmuşsunuz...

• Beğen
Tepkiler: özençekçen
Scudo
geçmiş olsun.
maalesefki hala ülkemizde 2 teker saygı görmüyor. bırakın biz bisikletlileri katil kılıklı sürücüler motorsikletlileri bile önemsemeyip eziyorlar.

selam ve dua ile

• Beğen
Çok geçmiş olsun... Aynısı benimde başıma geldi maalesef... Allah korumuş....

• Beğen
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Malesef trafikte bilinçsiz sürücüler oldukça fazla..

• Beğen
Geçmiş olsun arkadaşım. İstanbuldaki taksicilerin büyük kısmı karaktersiz. Meslek ahlakı bunların mahallesinden geçmemiştir. Kırmızı yeşil dinlemezler. Dinleri imanları paradır.

Ucuz atlatmışsın yine de...

• Beğen
@Serdal Doğan

tam tersi oluyor bu durumda parayla aldığınız bir makineyle duygusal bağ kuruyosunuz bisikletimi zaten tüm forum dostları gibi bende çok seviyorum ama artık bir ruhu var benim için. çünkü kaza anında ve sonrasında yanımda kimse yoktu yukarı haydarpaşa numune hastanesine kadar gidona yaslanarak güç bela çıktım.şöför konusuysa tam bir cıkmaz ben o herifin altına bırak taksiyi oyuncak araba bile vermem.teşekkürler.

arkadaşlar çok geçmiş olsun. arkadaşların dediği gibi şikayet edeceksin ki böyle insanları bir daha dikkat etsinler. adamın gözünü para bürümüş ki seni hastaneye götürmek yerine müşterisini götürmüş. o söför başta insan değilmiş ki; trafik kurallarına uymasını beklemek hata olur :(

@engin ekizkuyu

doktorluk bişe yok ama boynumdaki ağrı kas ağrısı değil galiba yarın da iyileşmezse acile gideceğim.

@özençekçen
Geçmiş olsun kardeşim benim...:boese157:

Tabi adam yolcusunu düşünecek; cebine girecek parayı...:(

Yolcu da olay büyümese de evime geç kalmasam diyecek. Bilmiyorum doğru empati mi yaptım ama devir menfaat devri. Bence orada MOBESE varsa doğrudan şikayet et ki bulsunlar ehliyetine el koysunlar!

Acil şifalar dilerim, (bu arada şimdi bir espiri geliyor, bedavadan güldüreyim seni belki şifa verir) neyseki kalçan sağlanmış...:)

@Mehmet Ser
Sana da geçmiş olsun Mehmet, bu kazalar niye artıyor böyle!

Neyse ki kaskın vardı değil mi? Kask takmaya gerek yok diyenlere kapak olsun. Biz ne kadar dikkat etsek de işte arkadan ne geleceği belli mi olur!

Bir de müzik dinleyip de bir şey olmaz ben dikkatliyim diyenler var ya şimdi onlara bir çift sözüm var:

Ömer AYYILDIZ'ın paylaştığı şu (link)nun ikinci kazasına bakın. Başınıza böyle bir felaket fren sesleri ile birlikte geldiğini düşünün. O sırada yüksek sesle müzik dinlediğimizi farzedelim. Eğer kaza mahalline çok yakınsanız sesleri duyup kendinizi korumaya almanız geçikecektir. Ancak fiziki bir temas veya rüzgar (belki 6. his!) yoluyla olacaktır ki bu iş işten geçmesi demek olabilir.

Yahu bir kaç gündür bu kaza haberleri bunalttı ama n'apalım belki bunlar bir çok kişinin hayatını kurtaracak. Hani derler ya her şeyde bir hayır vardır diye...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
geçmiş olsun maalesef 3 kuruşluk iş için taksiler ve dolmuşlar insan hayatını hiçe sayarak araç kullanıyorlar ben de sık sık dolmuşa bindiğim için ve içeriden şöförün neler yapabildiğine şahit olduğum için bisiklet kullanırken özellikle dolmuşların olmadığı yolları kullanmaya çalışıyorum tabi buradan bu şekilde davranmayan tüm şöför arkadaşları ayırıyorum gerçekten çok dikkatli olan arkadaşlarda var

@Salih Dinçer

Salih abi şirkette unutmuştum kaskımı vallahide billahide kaskım yoktu nasıl zınkladı kafam bi bilseniz :( Napalım olacağı varmış yine ucuz atlattım

çok geçmiş olsun ALLAH ACİL SİFALAR VERSİN evet sürücüler çok bilinçsiz yolda gidiyorsunuz birisi kapısını açar sizin geldiğiniz farketmeden birisi yol hakkı sizindir en az 40 km hızla gidiyorsununuzdur otobüs durağından çıkar.sonra kaldırımdan gitsene der insanlarımız dilim varmıyor siz söleyin.yaşamadan o konuma gelmeden haa bak ben burda yanlış yapmışım deme kapasitesine değil bazıları o konuma geldiğinde bile o terbiyesizliği yapmaz ya atalarımız diyorlar ya maymunlar bile birbirlerine daha saygılı daha anlayışlıdır.boşuna demiyorlar en tehlikeli varlık insan diye.

@Mehmet Ser

çok geçmiş olsun doktora görün istersen baş ve boyun çok önemli bölümler vucutta.allah korumuş.

• Beğen
@Mehmet Ser
Tühh ya! Hep de böyle oluyor kardeşim. Hayatın boyunca kask takıyorsun, bir gün bir şey oluyor ve ne oluyorsa o gün oluyor. Offf ya...:(

Kazanın şiddetini bilmiyorum ama istersen bir tomografi gibi bir şey çektir. Belki ağrı kaynağı başkadır. Allah muhafaza omurilikten şüphe ederim ben. Seni telaşlandırmak gibi olmasın ama bence yarını bekleme. İşi salla bea, sağlığından daha mı önemli. Gün alma olayına da girme, git acile akşama kalmaz doktor film sonucuna bile bakar. Kazayı da bugün oldum dersin. Lütfen yap bunu!

Geçmiş olsun...

• Beğen
@Salih Dinçer
Teşekürler salih abi. Biliyorum benimde korkum o o asınçla omurilikler zarar görebilir belkide ben her kafamı çevirdiğimde sinirler sıkışıyorda olabilir herşey olabilir 1 saat sonra gitmeyi düşünüyorum. :in:

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Ben o taksicinin... Bunlara sövülmez de kime sövülür...

Geçmiş olsun...
Geçen gün ben de Nato yokuşundan inerken sağdan bağlanan yoldan bir araç geliyordu ve solumdan da taksi geliyordu sağdan gelen adam sağolsun yavaşladı yoksa çarpacaktı bana, ama soldaki Taksi sağa yaklaşıp durdu bir yandan sağımdaki araba yavaşlıyor mu diye bakıyorum bir yandan solumdan yaklaşan taksiden kaçınmaya çalışıyorum bayağı adrenalin yaşadım...

Eğer diğer adam benim sıkıştığımı görmese normal hızında gelse şu an ölmüş ve ya yatakta olabilirdim.

Bu taksicilerin çoğu cidden ziyan. İyileri de var tabi ama istisnalar kaideyi bozmuyor ki.

çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Arkadaşların da dediği gibi biz ne kadar dikkat etsekte karşı taraf dikkatsiz ve "saygısız" olunca yapacak birşey kalmıyor. :mad:

En kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...

çok geçmiş olsun.Sürücülerimiz çoğu bisiklet ve motorsikletlilerimizi önemsemiyorlar.Herhangi bir kaza durumunda da suçu direkt karşı tarafa atma girişiminde bulunuyorlar.Aynı şekilde geçen yıl bana bir arkadaş çarptı.Beyin kanaması geçirdim.4 gün yoğun bakımda kaldım.Adamın hakkımda söylemediği şey kalmamış.Ve adalet sistemimiz de bir o kadar yavaş çalışıyor ki hala mahkeme ile uğraşmak zorundayım.Tekrardan çok geçmiş olsun ...

Geri