özençekçen
Daimi Üye
- Tepki
- 246
sevgili forum dostları başıma gelmez dediğim bu acı durum dün gece 22,30 sularında günlük turumdan dönerken kadıköy rıhtım mevkinde beni buldu.flaşör üm açık pür dikkat rıhtım kavşagından dönmek üzereyken kırmızı ışıkta yolcu alan taksi yeşilin yanmasını beklemeden yoluna devam etti ve biraz evvel sağından geçmiş olan ben ve bisikletime arkadan çarptı kazanın şiddetiyle 7 metre kadar havada uçtuktan sonra kalça üzeri yere çakıldım .( bilirsiniz ki o bölge aynı zamanda tamirciler mevkidir ordaki atölyelerden çıkan arkadaşlar beni ayağa kaldırdılar.taksici ise bayan yolcusuyla karşımda dikiliyordu ben kaza şoku halindeyken ne dediğini kestiremiyorum ama ordaki insanlar adama baya bi sövdüler biraz kendime gelmeye başladığımda git belanı benden bulma gece vakti diye haykırdım adama.bu sırada vücudum sol kısmındaki yaralar sıçaklığını kaybetmiş ve ızdırap dolu ağrılar her tarafımı sarmaya başlamıştı ve adam yolcusuyla yoluna devam etti bir müddet acıyla kıvranırken hemen haydarpaşa numune hastanesi acil e koştum yanımda iki samimi dosttumla beraber.serumlar tahliller iğneler ve röntgenler çekildi geçe ikiye kadar müşayede altında kaldım. neyseki allahtan kırık çıkık bi şey çıkmadı şu an vücudumun sol kısmı eziklerle ve morluklarla dolu 15 günlük ilaç tedevisinin ardından kendime gelebileceğimi söylüyor doktorla (kas gevşetici ve yüksek doz ağrı kesici ve merhemler. sonuç şu ki arkadaşlar bizler ne kadarda dikkatli olsakda sürücüler malesef ki okadar hay... saygılarımla.