Scudo Sports

Kaza ustune gittim kaldirimda bidaha vurdular canim ulkem

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@suat akman
:harika:
YgLlZk.jpg

:))

Scudo
@suat akman

Sayin @suat akman sizde biraz rap ruhu sezdim :kptmya: Uzerine gidip biraz daha devrik cumlelere calisirsaniz olacak gibi :koptum:

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Kardeş seni anladım. Haklısın ve sinirlisin. Ancak acilen Türkçe'ni düzeltmelisin. Sen derdini daha bize anlatamıyorsun. Trafikteki barzolara nasıl anlatacaksın? Yine de geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Türkçe altyazı geçebilecek var mı? Arkadaşın yazısından hiçbir şey anlamadım. Japonca bile yazsa daha iyi olabilirmiş

80 milyonluk bir yer burası... Herkesin internet özgürlüğü var. Arkadaş belli ki strese girmiş, derdini anlatmaya çalışmış elinden eğitiminden geldiğince. Ne bu aşağılama ve hor görme her yorumda? Yine de arkadaş hoşgörülü, karşı bir yorumda bulunmamış. T..şağa sarmayın birşeyi de.

Evet arkadaslar ben size sorunlu olan arkadasin nedemek istedigini tercüme edeyim.

Bu arkadasin piskolojik sorunu oldugunu kac gisi biliyor bilmiyorum ama ilk foruma geldiginde kendi söylemisti hatta intihar etmek istedigini bile söylemisti, nedeninde bilmem bisikleti bazi sorunlar cikarmis artik dayanamaz hale gelmis bisiklet sürmeyi birakacakmis falan filan. Sonra tedavi gördügünü söyledi ve bir kac ay sonrada düzeldim demisti ama tüm senelere ragmen yorumlarindan olsun bazi actigi konulardan dolayi olsun düzelmedigi belli oluyordu ki bu konusuda bir ispat.

Ha gelelim söylediklerinin dogru olup olmadigina. Bence bu kisi bizleri salak yerine koyarak dalga gecmeye calisiyor, neden böyle düsünüyorum cünkü yazilan bazi kötü yaorumlara hic cevap vermiyor ve sadece iyi yorumlara anlasimayn bir türkceyle cevap veriyor. Yani hic bir tepki yok.

Ya kendi dedigi gibi piskolojik sorunlari var yada gercekten bizimle dalga geciyor.

Başarısız troll girişimi olsa gerek. Tatava yapmaya gerek yok. Engelle geç.

@Murat Cömez

Sanıyorum adminler tarafından engellendi, artık foruma erişimi olmayabilir. Bizle dalga geçtiğini sanmıyorum ama kesinlikle tedaviye ihtiyacı olduğu konusunda hemfikirim.

@Serkan Mıstınoğlu

3. sayfada Serkan Mıstınoğlu banladığını söylemişti. Ama farkettim ki burada ki üyelerin bir kısmı mesajları okumamış veya gözlerinden kaçmış.

Dikkat ettim de hala " Bu ne diyor, ne anlatıyor? tarzı soru cümleleri veya "Gerçekten adam efendiymiş sizin yadıklarınıza cevap bile vermiyor" tarzı savunma cümleleri havada uçuşuyor. Bunun yanı sıra ardı arkası kesilmeyen dalga geçme mahiyetinde kurulan cümlelerde cabası.

Ben gene de kısa bir özet geçeyim.

- Serkan Mıstıoğlu konuyu açan -Gerçekten psikolojik rahatsızlığı olan- üyemizi banladı.

- Ben iki sayfayı kaplayacak kadar kendimce banlanan üyemizin yazdıklarını empati kurmaya çalışarak sadeleştirip, anlaşılır hale getirmeye çalıştım.

Benimde zamanında Tolgax3 arkadaşımız gibi yoğun depresyonu ve psikolojik sorunları olan arkadaşım vardı. Bana ard ardına mesajlar yazardı, inanın çok zor anlardım. Yüzyüze geldiğimizde neden anlaşılmaz yazdığını sorduğumda, sinirsel ve depresyona bağlı panik hali içine girdiğini, elinin ve ayağının titrediğini, yoğun bir duygu, düşünce karmaşası geçirdiğini bu sebeple düşündüklerini tam ifade edemediğini ve zor yazabildiğini söylemişti.

Muhtemelen Tolgax3 arkadaşımızın durumu bahsettiğim arkadaşımın durumu ile çok yakın benzerlik içinde.

O yüzden karşı taraf her ne kadar banlanmış olsa bile hala konuyu okuma ihitmali var. Burada yazılan dalga amaçlı tümceler gerçekten psikolojik sorun ve depresyon halinin üzerine, ağır bir tuğla daha ekleyecektir.

Her an intiharı düşünebilecek bu durumda olan bir insana dalga geçilme mahiyetinde yazılan tümceler direk intihara zorlamak, dışlanma hissi yaratmak gibi görünebilir.

O yüzden konuya hakim olmadan, tüm mesajları (-dalga geçme mahiyetinde olanlar hariç) detaylı bir şekilde okumadan yorum yazmayalım.

Sevgilerimle ve Saygılarımla

Usta sakin oldugunda yaz boşver takma Allah korumuş seni daha niceleri var bir bilsen var ya bisiklete kimse yol vermiyor haklısınız ama hukukta bisiklet sürücü haksız veya suçlu oluyor

çay içmelisin dostum.çayyy

Bu konu da acayip yürüdü gitti.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@chuck_schuldiner

Eger intihar ve adam yadıklarınıza cevap bile vermiyor dediginiz cümleler ile benim yazdiklarimi kast ediyorsaniz bunu kesinlikle dalga gecmek icin yazmadim. Intihar cümlesini olsun piskolojik sorunlari oldugunu olsun KENDISI ilk foruma geldiginde yani 2015 SENESINDE aciklamisti, bende fazla üzerine gidilmesin diye arkadasin durumu hakkinda aciklik getirmek istedim.

Ayrica Üyenin banlandiginida cogu kisi ben dahil biliyoruz. Ha bu forumda hep böyle idi tüm konuyu okumadan yazanlar daha cikacaktir onu engeleyemesin, tek engel yolu yöneticiler konuyu yoruma kapata bilir yada konuyu kaldira bilir ki o kisi icin de en iyisi budur ama malesef kaldirmiyorlar, aksi taktirde yorumlar arar devam edecektir.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
@Murat Cömez abim ben kimseyi kast etmedim. Dikkat edersen isim bile vermedim. Dalga mahiyetinde yazılanlar ve hala ne demek istediğini anlamadım şeklinde yazılan cümlelere genel olarak cevap vermeye çalıştım. Yoksa burada birini suçlamak veya birini rencide etmek gibi bir olaya katiyen girmem, haddime değil. Ben sadece yazılanları ve yazılabilecek olanları kısaca özetledim ve ana fikiri sundum. O yüzden hiçbir büyüğüm, dostum ve kardeşim alınmasın bu duruma :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri