Scudo Sports

Kaza ustune gittim kaldirimda bidaha vurdular canim ulkem

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Abdülkadir Ergin

Nokta atışı :D :D

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
demek ki rap şarkıların hiçbirinde noktalama işaretleri kullanılmıyooooorr ... anladıımmm :islik:

@chuck_schuldiner
Tebrik ediyorum TSK Sizi sifre çözücü olarak çalıştirabilir.:harika:

@atasoyf

Birde benim cevabimi çevirirseniz sevinirim:)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç. ve MakRo
Forumumu cok seviyorum temiz konular guzel uyeler telefonla bedava okuyom.ama cok dikkatsizim hep bi troll gibi ayak altinda ezilmem gerek ama olsun yuce moderatorlerimiz degerli yorum yapan uyeleri ve bisikletlerini degerini koruyacaktir.nede olsa yuzlerce lira janta yatordi adam bisikletci.ne kadar ozur dilemem gerek forumda tum vakitleri caliyorum troll olarak

• Beğen
Tepkiler: ultra 700 ersin
@chuck_schuldiner ellerinize sağlık güzel çevirmişsiniz. Daha önce de "Doğudan batıya tur arkadaşı arıyorum" tarzı bir şey vardı. Onu da kimse anlamamıştı. Acaba ondaki çevirmeyi de mi siz yapmıştınız ? :)
@Mrmath aynen dün baktığımda 29 üye 1 misafir yazıyordu.
Acaba bu konu Silinebilir... konusunu geçecek mi ? Bir anket mi yapsak geçer, geçmez diye ?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
kedi dili tavsiye ederim.:harika:

@isoselGenelde rap dinlerim ve aslında kullanılıyor. Ama sorun normal bir şiir gibi söylenmemesi yüzünden çoğu insanın anlayamamasından kaynaklanıyor [emoji4] Cümlenin bittiği düşünülen yerde yorumcu nefes alıp üç beş (üj-bej [emoji16]) sözcük daha söyleyebiliyor.
Saygılar...

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Bu arkadaşın bir buçuk iki sene önce açtığı başlığı ve yazdıklarını hatırladım, ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum, gülerek veya dalga geçerek daha da iyi olmasını sağlamıyoruz. Ne yapalım derseniz ben de bilmiyorum belki psikoloji veya danışmanlık konusunda bilgili birilerine yönlendirilebilir. Diğer yandan da ruhsal sağlığına ulaşana kadar da bisiklet kullanmaktan uzak durması faydalı olacaktır, sadece kendisini değil trafikteki herkes için tehlike arz edebilir.

@tolgax3 Sakın sen bu kafayla tura falan çıkıyım deme benden sana abi nasihati...Bol bol ormanlık alanda dolaşki beynine oksijen gitsin faydasını görürsün.

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Bir şey okuyorum ama ben mi okuyorum başkası mı okuyor anlayamadım. Başlarda korktum,ne oluyoruz falan dedim gittim yüzümü yıkadım, iki fincan kahve içtim tekrar okudum ama gene aynı sonuç. Bu terslikte bir iş var..

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@MakRo yok onu ben çevirmedim :D
@atasoy pardon ya diğer TX3 'ün diğer mesajları gözümden kaçmış dur onlarıda ekleyeyim :D

TX3 : VALLA PARAN YOKSA YAPACAK BISEYIN YOK 5 BINTL ICRAM VAR KAZADAN DOLMUS YATTI PARASI.ARTIK HAKKIMI GECTIM ADALETI INSANLIGI OLMUS RUHLARI GORMUYORUM TANIMIYORUM.

Arac kaldirimda 7 bilemedin hadi 10 km hizla giderken yandan sagimdan (yolun aktigi yone gidiyodum) yola tali yol olmasina ragmen cok feci vurunca sonra fren basarak vurdu :ssrtcbya::hihi:Tam yandan indi plakayi oyle aldim beni sucladi sen naptinda bilmem neyde saolsun cok zaten.

TRIBAN 3 SATIYORUM ON JANT DISINDA TEMIZ 600 VERENE VERICEM PAZARLIKSIZ SCHWALBE MARATHON LASTIKLI (Arka yer yer kotu)disliler arka jant super asinmamis

Genc bi trafikci git dedi zoruna gittiyse sikayetci ol gidiyorum yeter artik bunuda jant cemberi alirsam sattigim arkadasa hediye edicem triban3 le isim olmaz

chuck_schuldiner me'ali : "Vallahi paran yoksa hiçbir şey yapamazsın. Daha önceden minibüs bana çarpmıştı - veya ben ona çarpmıştım - veya ikimizde birbirimize aynı anda çapmıştık. (Bilemedim şimdi. -c_s). Minibüs hasar görünce şöförü sanayiye bıraktı aracını. Biliyorsunuz minibüsler günde belirli bir ciro yapmak zorunda. Minibüs serviste bakıma alınınca zarar uğrayıp. Zararını benden temin etmek istedi. Paramın olmadığını anlayınca beni icraya verdi. 5.000 TL icra borcu geldi bana. Hakkımı aramak bir yana bu tür insanların insanlığı ölmüş, ruhları kararmış ve bu tür taraf tutmaların adaletsel bir yönü olduğuna inanmıyorum.

(Fırat Ç adlı üyemizden alıntı yaparak;)

Bisikletimle kaldırımda 7-10 km/h arasında trafiğin aktığı yönde gidiyordum. Sağ tarafımda ki tali yoldan aniden araç çıktı. Frene bastı, tahminimce araç hızlıydı ve kızaklama yaparak bana çok şiddetli bir şekilde vurdu. Plakasını aldım ama beni suçladı, suçu benim üzerime attı. Bunun gibi kendini bilmez söförler çok zaten.

Triban 3 bisikletimi satıyorum. Ön jant dışında bisikletim temizdir. Fiyatı 600 TL. Pazarlık düşünmüyorum. Lastikleri Schwalbe Marathon. (Arka tekerleğin durumu iyi değil). Dişliler ve arka jant sorunsuzdur. Aşınma yoktur.

Genç bir trafik polisi bu kaza sonrasında minibüsçüyü haklı bularak bana " Benim verdiğim karar hoşuna gitmediyse şikayetçi olabilirsin." dedi. Artık bu tür vak'alarla uğraşmak istemediğim için bisiklet hobimi (!) bırakıyorum. Eğer bisikleti satabilirsem alacak arkadaşa jant çemberi alıp hediye edeceğim. Triban 3 marka bisikleti kullanmayacağım."

TX3 : O kadar sigiri is yapiyo diye kesleri almislar ama biz zaman kaybettiriyoruz hatta vurunca hasar veeiyoruz bisey demiyorum dalacam artik su bes para etmez bisiklet isi bitti artik sirf dag cikis inis bitti

chuck_schuldiner me'ali : Çalıştırmak için bir sürü kendi bilmez insanı işe almışlar. Hem trafikte zaman kaybettiriyor gözüküyoruz hem de herhangi bir kaza anında bizi suçlu buluyorlar. Bu konu hakkında daha fazla bir şey söylemek istemiyorum ama bisiklet sporundan nefret etmeye başladım, sırf dağa çıkmak veya doğayla başbaşa kalmak için bisiklete binmeyi gereksiz görüyorum.

TX3 :Saolun hic bisey olmadi sol quadtricepsim hissetmedi bile bundan sonra squat yeter
Hocam yeni yol bsklti aldimki bi 20 23 ortalama ile tur hayalim var bu bitti iste !acemiyim mtbden sonra binmedim bi kapimdan yola ciktim kavsaktan tirmanicam arkamdan beton mikseri birine korna atiyo e madem git bisey de kirmizida onune gecene korktum hassasim.Zaten antidepresan almistim geri dondum harbi korkuyorum bu adamlarla caninizi gelecegini karartmayin. Kendim ayni gun on frenle (arkayi ayarlatmaya gidiyodum) droplardan tutumca one firladim dirsegim ucu parcalandi yildizlar cikti egilip gidince boyle gevseyip ilk defa kaydim toprakta frensiz inerim kimsenin gecmedigi yerden moralim artik bitti sakatlik riski var yuruyun kosun stabilize yola girin ama insanlardan uzak durunnnn

KENDINIZI EZDIRMEYIN MILLET BIZE EZIK GIBI BAKIYO ICINDEN FESATLIK GECIRIYO PARANIZI ALIN SONRA.ARABA ARKASINDA HERYER SIZE ANGARA!!!Burda sporcuyum diyenlere inanmayin naçizane fikrim spor biseyi cevirip riske girerek olmaz .bence parasutle bile yedek atiyosun olenlere yaralananlara bakin mantikli dusunun

chuck_schuldiner me'ali : "Sağolun bana hiçbir şey olmadı. Squat hareketi yaptım Triceps kaslarımı hissetmedim, bundan sonra sadece squat hareketi bana yeterli diye düşünüyorum. (Ne alakaysa artık... -c_s)
Hocam yeni yol bisikleti almıştım. 20-23 km/h ortalama ile tur hayalim vardı ama hayalim suya düştü. Acemiyim MTB'den sorna binecektim. Neyse evden çıktım. Yolda gidiyorum, ilerimde kavşak var oradan yukarı doğru tırmanacağım. Arkamdan beton mikseri kamyon birisine korna çalıyor. Hayır yani bir sorunun varsa korna çalacağına git önünde ki adamı uyar. (değil mi ya.. c_s) Kırmızıda önüne geçmeye korktum, zaten bu konuda çok hassas biriyim. Zaten anti-depresan ilaç kullanıyorum. Tırmanmaktan vazgeçtim eve geri döndüm. Bu tür insanlardan çok korkuyorum. Sizde korkun, canınızı tehlikeye atmayın, geleceğinizi karartmayın. Aynı gün arka frenleri ayarlatmaya bisikletçiye gidiyordum. Ön frene basmak durumunda kaldım. Ön droplardan sıkıştı kaldı. Bisikletten öne doğru düştüm. Dirseğimin ucu hasar gördü ve karıncalanma hissettim. Toprak yolda ilk defa kayarak kaza geçirdim. Normalde toprak yolda frene basınca kayacağımı bildiğim için, genellikle insanların olmadı toprak yollarda frensiz gitmeyi tercih ederim. Moralim çok bozuk a dostlar. Bisiklet sporu artık benim için bitti. Bir kere sakatlık riski var. Boşverin bisiklet sporunu ve insanları. Yürüyüş yapın, koşu yapın, stablize yola girin.

Bisiklet kullanırken kendinizi ezdirmeyin, trafikteki diğer sürücüler bizi görmezden geliyorlar, hepsi bizlere düşman ve bizler için kötü düşünceleri var. Bilerek sizlere hasar verirler, sonrasında siz suçlu olursunuz ve paranızıda alırlar. Araba arkası hariç, her yer size Angara!!! Benim nacizâne fikirim, bu forumda sporcuyum diyen insanlara inanmayın. Spor kendi hayatını riske atarak olmaz. Paraşütle atlama yapsanız bile yedek paraşütünüz oluyor. Bisiklet kazalarında yaralan veya ölen insanlara bakın. Mantıklı düşünün lütfen."

@atasoy ağabeyim için özel çeviri : Kaza olmuş almadan gel ama sakin 25 30 yap ben hiz beton mikseri korna kamyon olsun böyle istemiyorum bitti olur geç şimdi gelir polis olur herşey.

chuck_schuldiner me'ali : Bisikletimi sakin bir şekilde ortalama 25-30 km/h ile kullanıyorum. İleride kaza olmuş. Arkamda beton mikseri kamyonu sürekli korna çalarak beni rahatsız ediyordu. Bizim gibi bisiklet kullananlara bu şekilde, önemsenmiyor gibi davranılmasını istemiyorum. Artık her şey bitti diye düşünüyorum. Polisin gelmesini bekliyorum. Herşey yoluna girecektir diye temenni ediyorum.

Sevgilerimle ve Saygılarımla -chuck_schuldiner :)

@chuck_schuldiner ;)
Hayır bu sefer olmadı.
Kamyonlarin beton mikserlerinin olduğu yerde 25 - 30 'u geçme yolda kaza varsa polisde vardır sıkıntı olmaz. Sakinol olur böyle şeyler.:)

Ben gordum bisiklet severim binmeyi konu okurken kaza baktim karisti kafam pedal cevirdi anlamaya calisirken vites teli guzel sifreler zorken yokusta 36-14 kadans kombinasyonu 60 dakikalik sifreyi cozmek kadans ile nedir ki yani :)

Bazen ben bile anlamiyorum dusundugumu, yazdigimi ve sonra okudugumu :D

Öncelikle geçmiş olsun, yeminle söylüyorum hiç bir şey anlamadım. Arada felekten gün çalıp alkolü fazla kaçırdığımda ertesi gün mutlaka telefonumun mesajlarına bakıyorum birine bişey yazmışmıyım diye, demek benden beterleri de var :D
Yorumları okurken istemsiz bir şekilde kahkaha attım tövbeler olsun :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri