Scudo Sports

Kaza ustune gittim kaldirimda bidaha vurdular canim ulkem

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

tolgax3

Aktif Üye
Tepki
54
İsim
tolga oz
Bisiklet
Nishiki
Ulkemi cok seviyorum temiz hava guzel insanlar bisikletle bedava geziyom.ama cok dikkatsizim hep bi bocek gibi ayak altinda ezilmem gerek ama olsun yuce mahkemelerimiz degerli is yapan soferleri ve araclarin degerini koruyacaktir.nede olsa yuzlerce lira kasko yatordi adam aofer.ne kadar ozur dilemem gerek yolda tum vakitleri caliyorum bocek olarak COK DEGERLI MODERATOR YAZIYIDA SIL DELI SACMASI YALANCI SEREFSIZIM BEN ZATEN SENIN COK DEGERLI FORUMUNDAN ZAMANINIDA CALDIK KIPSSS:)

• Beğen
Tepkiler: V3DAT ve Mehmet 38
Scudo
@Mustafa Zeybek
Hocam golbasinda cikarken polis geldi yanima dinlenirken sigara yakti dedi turiste benziyosun bi garip (kara kivircigim dedim ankaraliyim )gidiyorken dedim tehlikeli ankara inis, ciktim.bi arkadas vardi oda yol bisikletli terlemiyomusun canta camurluk etek vardi.gel birlikte gecelim trafik tepe sagdan cikan arabanin arasina gectim 3 sn sonra kornaya baaiyo arkadan isikta kaza var arkadan vurmus fiesta golfe fordda kaput pert. Dedim twhlikeli soldan kacayim indim plazalardan sonra sagdan doldular 3.Seritten hizlandim gittim oh dedim bitti . En sola hizlanan beni gormustur dedim neyse solundan sollayip saga gecim bakarak one temize cikim ,aynaya bile bakmadi sol soll gidiyo ustume glcek camdan napiyon abi ne dedim artik gectim☺.sagda araba yavasliyo dedim saga geciyim mis sonra ,kistiriyo beni bilerek sandim iyice saga gitti dukkana dogru kirdi durdu benide goturdu artik sag ayna kirildi el kaldirdi (ozur anlamindadedi s×kerm yapacagin isi dedim)(burdan okuyosa kusura bakmasin donen aynaya bidaha tokat atrim) indim sarj bitiyo stravayi mutluca kapattim dusmedim kolumda.acimadi diye.Yuruycem kaldirim cimen den eskisehir yoluna gidicem sonra toprak bitti vazgectim kaldirimdan biraz kafam.daldi yavassa gidiyorum sayistay ust gecidi orda sola yakinim sagdan c plaka sprinter farkettim hiphizli fren yapsa bile dusurecek !!! hazirlan 2. Boka gummm !!!kalcama bisey degdi asfalt heralde,dusmedim fazla ayaga kaltim aynokol yamuldu diye arka jant bisey hissetmedim baktim tamam yeter artik bas git dedimPsikolojin bitik zaten..adam inmis tampona bakiyo sen napiyon boyle bilmemne adamin biri bisey yok diyo, zinciri takarken izledi bravo herkese on jantim 8 ciziyo artik yol sehir bilmem ne faso fiso hurma arap ustu cumhuruyetinde siz devam :tskler::krktm:

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@tolgax3 biraz imla kurallarına uysanız iyi olurdu da neyse :D zor bir gün olmuş, geçmiş olsun. Daha az araç bulunan yerlerde sürmek iyi olabilir. Gerekirse dağ bisikletine geçip kendinizi dağlara vurun.

O kadar sigiri is yapiyo diye kesleri almislar ama biz zaman kaybettiriyoruz hatta vurunca hasar veeiyoruz bisey demiyorum dalacam artik su bes para etmez bisiklet isi bitti artik sirf dag cikis inis bitti

Geçmiş olsun ama hakkınızı aramadıktan sonra(ayrıca araç size ne durumda çarptı bilmiyorum)yapacak birşey yok.

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
VALLA PARAN YOKSA YAPACAK BISEYIN YOK 5 BINTL ICRAM VAR KAZADAN DOLMUS YATTI PARASI.ARTIK HAKKIMI GECTIM ADALETI INSANLIGI OLMUS RUHLARI GORMUYORUM TANIMIYORUM.
@Fırat Ç.

Arac kaldirimda 7 bilemedin hadi 10 km hizla giderken yandan sagimdan (yolun aktigi yone gidiyodum) yola tali yol olmasina ragmen cok feci vurunca sonra fren basarak vurdu :ssrtcbya::hihi:Tam yandan indi plakayi oyle aldim beni sucladi sen naptinda bilmem neyde saolsun cok zaten.

TRIBAN 3 SATIYORUM ON JANT DISINDA TEMIZ 600 VERENE VERICEM PAZARLIKSIZ SCHWALBE MARATHON LASTIKLI (Arka yer yer kotu)disliler arka jant super asinmamis

Genc bi trafikci git dedi zoruna gittiyse sikayetci ol gidiyorum yeter artik bunuda jant cemberi alirsam sattigim arkadasa hediye edicem triban3 le isim olmaz

Saolun hic bisey olmadi sol quadtricepsim hissetmedi bile bundan sonra squat yeter
Hocam yeni yol bsklti aldimki bi 20 23 ortalama ile tur hayalim var bu bitti iste !acemiyim mtbden sonra binmedim bi kapimdan yola ciktim kavsaktan tirmanicam arkamdan beton mikseri birine korna atiyo e madem git bisey de kirmizida onune gecene korktum hassasim.Zaten antidepresan almistim geri dondum harbi korkuyorum bu adamlarla caninizi gelecegini karartmayin. Kendim ayni gun on frenle (arkayi ayarlatmaya gidiyodum) droplardan tutumca one firladim dirsegim ucu parcalandi yildizlar cikti egilip gidince boyle gevseyip ilk defa kaydim toprakta frensiz inerim kimsenin gecmedigi yerden moralim artik bitti sakatlik riski var yuruyun kosun stabilize yola girin ama insanlardan uzak durunnnn

KENDINIZI EZDIRMEYIN MILLET BIZE EZIK GIBI BAKIYO ICINDEN FESATLIK GECIRIYO PARANIZI ALIN SONRA.ARABA ARKASINDA HERYER SIZE ANGARA!!!Burda sporcuyum diyenlere inanmayin naçizane fikrim spor biseyi cevirip riske girerek olmaz .bence parasutle bile yedek atiyosun olenlere yaralananlara bakin mantikli dusunun

Hic birsey anlamadim desem yalan soylemis olurum ama tam olarak anlamadigimi itiraf etmeliyim. Bisiklete mi kizdiniz, araclara mi, insanlara mi, hayvanlara (insan gibi gorunen) mi ?????? Bisiklet surmeyi mi birakiyorsunuz, Türkiye'de yasamayi mi, Türkiye'den firar mi ediyorsunuz (gerci bu son ikisi ayni kapiya cikiyor gibi ya :D), nihayetinde ben bir sey anlamadim. Cok fikrim var ama hangisi dogru bilemiyorum. Ben anlamadim dogrusu o_O

3 ayda şehirde fren pabuçu btirince risk azalıyor. Şehir için 30 km/S i geçmeyince rahatım. Yoksa risk her zaman var. Sesi yok görüntü az bisikletin dikkat etmiyorlar. Bo. yetiştirecekler ya. Ama nadirde olsa saygı duyan var.

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
@CmlCLK abi cok iyi anlamissin simdi iste.hersey bitti!. bombos bi hayatim var neler yasiyorum hissediyorum.? ne sorunum var bilseniz dayanamazsiniz empati yapsaniz.Gozumu ayirmadan her tehlikeye defansif modda bakiyorum ama durduk yeroe bos animda kaldirimdan bile artik bitti derken bela gibi 5 memurlarinin belasina (bide dusundugum sey tam olacak buralar manyak dolu diyip dururken) kaldirimda Gumm beni buluyo hep ayni teraNE

@tekin17
Abi iyimisin yandan cikan arkandan gelenler yavas trafigi durduran seye haliyle tepki gosterir gormez meaaj atar gum vurur

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri