Scudo Sports

Kaza olmaması mucize değil mi?

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
(link)

izleyin de bakin hayatimda boyle bir sey gormedim :S

Scudo
herkes yolverip, herkes geçiyor, ne kadar uyumlu bir millet sanırım singapur du burası :D

• Beğen
Tepkiler: ulas
singapur değildi ırak yada iran'dı haberlerde duymuştum ama unuttum :D

• Beğen
Tepkiler: ulas
Ben hindistana benzettim.
Iran da trafik sorunu yokmus. Iraga hic benzemiyor.

Hindistandir burasi...

saka gibi gercekten :)
burada olsa kaza olurmu olmazmi bilmem ama kavga kesin olurdu :)

çok enteresan o kargaşada kendi aralarında bir uyum var,kendilerince bi kurala riayet eder gibi,tuhaf.
Buarada geçen araçların birinin üstünde MF Gas yazıyor iran yada irak olsa arap alfabesiyle yazardı diye düşünüyorum....

Daha önce görmüştüm bu videoyu, hindistan orası :D, inekler görünmüyor ama o trafiğe birde ineklerin karıştığını düşünün :D

Ya adamlar bir alem... Çok ilginç

duzensizligin icinde kendilerne gore bi duzen kurmus gibiler:)
daha gecis hakkinda ezilme tehlikeleri geciren biri olarak imrendim, ne diim..

Bu görüntüler sanırım biraz hızlandırılmış. Yayaların yürümelerinden anladım.Zaten normalde de belli olmuyor değil. Ama hızlandırılmamış hali olsaydı da bunun kadar olmasa da epey bir ilginç olurdu herhalde.

yahu karınca gibiler,kimin nerden çıktığı belli değil,hayret ettim valla.burada olsa kaza değil katliam olur açıkcası.çok enteresan bişey paylaşım için teşekkürler ULAŞ abi

Bence burasi Thailand.Trafik ters akiyor ve orda tuktuk denilen araçlardan vardi burda kamera kayitlarinda da bolbol gördüm.Çok fazla motor görmüstüm ve otobüslerde böyle rengarenkti:)Bence burasi Thailand ve hizlandirilmis bir kayit.

Öncelikle Teşekkürler

Bu adamlar gerçekten olayı aşmış.. Biz de olsaydı sabırsızlığımız yüzünden sürekli kaza ve kavga olurdu..

evet görüntüler biraz hızlandırılmış gibi duruyor ama çok değil...

Uzak doğu olduğu kesin..

aradan kaçabilen kaçıyor :)

valla çok ilginç bu kargaşa içinde nasıl bir şey olmuyor şaştım:)

Bu video bayağı eski ama paylaşım için teşekkürler.
Size ben bu tarihde yazıyorum ! 10 sene içinde türklerde böle olcak bakın görürsünüz. Hafifden bu video yu anımsatan görüntülere şahit oluyorum.

bizde ışık var kaza oluyor bunlarda ışık yok :S nasıl iş anlamadım

burasının gece hali nasıldır acaba :rolleyes:

@ulas

Link ölmüş.

Madem o link ölmüş, ben canlı bir link vereyim de günümüz şenlensin.

Evvela, arama çubuğuna "kaza" yazdığımızda forumun revire dönmüş olduğunu görüyoruz. Hastanelik kaza, ölümcül kaza, ilginç kaza... Tamam da, biz kazaları hep aynı taraftan, yani bisikletliden dinledik. Az evvel çayımı koyup yukarıdaki videoyu izlediğimde "Acaba bu hataların kaçını yapıyorum bisiklet sürerken?" diye sordum. Örneğin;

- 3. saniyedeki şaşkın ördek tepkisi
- 15. saniyede ön frene olan sonsuz güven
- 25. saniyedeki... Yok, bunu hiçbirimiz yapmayız.
- 60. saniyedeki "nasıl olsa araç gelmez" saflığı
- 1:08'e de bir şey demiyorum.
- 1:18'e yorum yapmasam olmaz. Burada mavi giyimli bisikletlinin yerinde @mehmetsunu olsaydı bir "road rage" izleyecektik.

Neyse işte, kazalar ortada. Ben bunların çoğunu yapıyorum -bir anlık dikkatsizlik-, pekâlâ, şoförler şeytan da bisikletliler melek mi?

Yine kamera sevdalısı Ruslar.6.19 saniyede karanlıkda görülmeyenlere çok güzel bir örnek.Ama şaşkınlıkdan çarpışmaları çok komik olmuş:)

@mavinehir

İlla ki yazılmıştır forumda daha önce ama ben güncel konuları takip edenler için tekrar yazayım, Rusya'da motorlu taşıt kullanıcıları için kamera kullanımı zorunlu.

• Beğen
Tepkiler: Şevket Akça
Geri