Scudo Sports

Kaza: Lastik Tramway raylarına girdi (Eskişehir)

Aynaya pek sıcak baktığımı söyleyemem

- sonuçta arkadaki dar bir alanı gösteriyor, aynanın görüş açısından çıkmış hemen yanındaki bir aracı veya bisikletliyi kaçırma ihtimali var

- dediğiniz gibi sallanma ayrı bir konu

- birde o küçücük alana bakacam diye daha fazla çaba ve zaman harcamak gerekiyor diye düşünüyorum

En güzeli kafayı çevirip bakmak, tabi bu benim düşüncem,
aynayı savunanlar da vardır illaki ;)

biraz da alışkanlık ve tercih meselesi...

Scudo
Geçmiş olsun kardesım gercekten de kaskın önemını bır kez daha görmüs olduk sanırım

• Beğen
Tepkiler: OMER AYYILDIZ
@sinan hüner

Teşkkür ederim.
Aynen kask çok önemli, kask olmasaydı yüzümün sağ tarafı ciddi şekilde yaralanacaktı belkide iz bile kalacaktı...

@Yağız Günay

Seninki gerçekten kötüymüş, geçmiş olsun,
insanın bisikletini o şekilde uçar vaziyette görmesi de hiç hoş değildir gerçekten :(

gerçekten geçmiş olsun bende eskişehirde sağolsun tramvay yolunun azizliğine yol bisikletimle uğramıstım, sizinki gibi şiddetli olmamasına rağmen, takla atmasak bile furş kısmı hele ki erkek kullanıcılar için çok tehlikeli:))

• Beğen
geçmiş olsun da bir şey soracağım sizin tramvay yolunun sağ ve sol tarafları kapalımı değilmi bizim burda sadece duraklarda ve arabaların kullanııdğı yollarda sağ ve sol kısımları açık sadece yayalar üstünden atlayarak geçebiliyor :)

forumda konu acmistim ilk kaza diye 1Ay önce beyazitta raya takılmıştım sıyrıklarlarim yeni geçti :) sanada çok geçmiş olsun aramiza hoş geldin tranvayzadeler :)

@Kanber Gülhan

Bizim burada her yanı açık şekilde :) Bisiklet vb. istediği şekilde gidebiliyor.

Normalde tramvay yolunda kullanmanın cezası varmış, kazadan sonra öğrendim ama ceza yazanı da görmedim doğrusu...

Bisikletlerin tramvay yolunu seçmeleri normal yoldan daha güvenli olması, tabi raylara girmezseniz :)

tüylerim ürperdi, o anı yaşattın sanki. geçen seneki düşüşüm aklıma geldi. çok geçmiş olsun.

• Beğen
@Tamer Kamalak
Halbuki geçişe en öncelikli araçtır bisiklet. Maalesef ülkemizde araç sürücüleri kendinden küçük araçları hesaba katmamaya devam ediyor.

Büyük geçmiş olsun Ömer.

• Beğen
geçmiş olsun. yine de ucuz kurtulumuşsunuz. ve bisiklet yolu olsaydı biz burada bu konuyu konuşuyor olmayacaktık malesef . . .

• Beğen
gecmiş olsun hocam bende yapıyordum o şekilde bir kaza cok sukur kurtardım :)

• Beğen
Ömer geçmiş olsun yazmıştım diye hatırlıyorum ama yeniden yazıp diğer yorum yazan bazı arkadaşlara da bilgi vereyim.Tranway hattında bisiklet kullanmak yasaktır :) bu yasak sadece tranway için yada yayaları korumak için değil bisikletliyide korumak içindir.Sonuçta hat civarında bisiklet sürmek özellikle kulaklık ile müzik dinleyerek sürmek oldukça tehlikelidir.Yolun arasına tekerin girme riski çok fazladır ne kadar dikkat edersek edelim ani bir yaya çıkışı veya göz kayması sonucu bu tip kazaların olması kaçınılmazdır.

• Beğen
Geri