evet bu gun bisikletle ilk kazamı yapmış bulunuyorum.öğle vakti kuzenime gitmek için kardeşimin pembe corvette marka bisikletiyle
Yolun sağından gidiyordum çok hızlı olduğumda düşünmüyorum.Sağımdan aniden bi uno cıktı ve bende sola kırdım, bi baktım yerdeyim.solumdaki şahine çarpıp düşmüşüm yerde yatarken gördüm.Neyse kalktım baktım kolum bacağım sıyrık.carptığım amca sağolsun geldi evlat bişey varmı falan götüreyim hastaneye dedi(kazayı ssk hastanesının önnde yaptım zaten) bende yok amcacım teyzem burda oturuyo bişeym yok bi kaç sıyrık var dedim yolladım amcayı.sonra bi baktım kalcamda bi sızlama var.Yerden bi taş batmış olabilir yada bisikletin bir yeri batmıştır bilemiyorum bir delik var 1.5 cm derinliğinde.onu farkettim ve hemen hastaneye gittim.3 tane dikiş yedim(orjinalliğim bozuldu ilk dikişim) Ucuz atlattığımı düşünüyorum daha kötüsüde olabilirdi.
sonuç olarak:
kalcamda 3 dikiş,kolumda sıyrıklar,kuyruk sokumumda zedelenme,bisiklet hurda. he bide kulaklığım koptu ona yanıyorum işin yoksa para bayıl şimdi
tekrar tekrar söylüyoruz bunları ama hiç bişey değişmiyor.Türkiyede özelliklede istanbulda bisiklet yada motor hiç farketmez trafikte saygı görmüyoruz:boese157: elimde olsaydıda o uno'nun plakasını alabilseydm:boese157:
daha önce kaza geçiren arkadaşlar hepinize geçmiş olsun tekrardan. aranıza katılmış bulunmaktayım. umarım daha çok artmaz bu sayı...
sonuç olarak:
kalcamda 3 dikiş,kolumda sıyrıklar,kuyruk sokumumda zedelenme,bisiklet hurda. he bide kulaklığım koptu ona yanıyorum işin yoksa para bayıl şimdi
tekrar tekrar söylüyoruz bunları ama hiç bişey değişmiyor.Türkiyede özelliklede istanbulda bisiklet yada motor hiç farketmez trafikte saygı görmüyoruz:boese157: elimde olsaydıda o uno'nun plakasını alabilseydm:boese157:
daha önce kaza geçiren arkadaşlar hepinize geçmiş olsun tekrardan. aranıza katılmış bulunmaktayım. umarım daha çok artmaz bu sayı...