Scudo Sports

Kaza geçirdim bisikletim için bi yardım arkadaşlar

Scudo
kardeş boşver şimdi bisikleti önce kendi sağlığınla ilgilen kırık çıkığın , iç kanama vs birşeyi varmı ? toparladınmı ?
iyi hissediyormusun kendini bunlara bak bisiklet nasıl olsa halledilir

Çok geçmiş olsun , garantiden hallolur inşallah belki biraz zorlamak gerekir. Bu arada y.dışı siteleride aklınızda olsun uygun birşeyler de olabilir belki eksiği tamamlamak adına. Tekrardan çok geçmiş olsun

Hocam çok geçmiş olsun, size bir şey olmadığına sevindim :) ancak sol taraftan gittiğiniz için aracın yoluna çıkmışsınız şoförde kör olunca olan olmuş yapacak bir şey yok artık daha dikkatli olursunuz hepimiz olmak zorundayız. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer mantığına getirmek lazım işi :)

@Ekrem Yılmaztürk

Kaza durumuna bağlı hasarı garantinin karşılayacağını düşünmüyorum

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün çıktım evden bisikleti sırtıma alıp kadıköy Delta bisiklete bıraktım.Maşa için yapabilecekleri bişey yok gibi gözüküyor ama 3 gün içinde haber veririz dediler.Aynakolu ve arka jantı düzeltebileceklerini ama ön jantın zor olduğunu olmassa onu da yeniden jant alıp kalan parçalarla dizeriz dediler.Şu an beklemedeğim haber bekliyorum.Bir de hastaneye gittim kötü bişeyim yok çok şükür görüntüğü gibi kolumda yara bacağımın da bir iki yerinde morarma o kadar.

• Beğen
Tepkiler: Ekrem Yılmaztürk
Çok geçmiş olsun. Aynakolu pek düzeltebileceklerini sanmıyorum. Ne kadar düzeltseler de vites geçişlerinde sorun olacaktır, en hafifinden zincir ömrün çok kısalacaktır. Trafik şakaya gelmez, bu kazayı önemli bir uyarı olarak düşün.

Kadro sağlamsa gerisine çok kafayı takma. En hesaplı malzemelerle topla, ileride yavaş yavaş iyileriyle değiştirirsin.

Büyük geçmiş olsun. Googletalk sohbetlerinde bir şehir planlamacıdan dinlemiştim, trafik kazalarında maalesef biz bisikletlilerin ihmali biraz daha ağır basıyormuş. Güvenli aralıkta seyretmeye çalışın bundan sonra lütfen.

Geri