fatih çelik
Aktif Üye
- Tepki
- 35
- Bisiklet
- Cannondale
Merhaba arkadaşlar.Bugün evden bi boğaz turu atmak için bisikletimle çıktım.Evin aşağısında çok dik bir yokuştan inerken arkadan gelen bi arabanın korna sesiyle yolun soluna çekilmek zorunda kaldım önüm boş diye inmeye devam ederken.Park etmiş bi minibüsün arkasından çıkan taksiyi farkedemedim.Bir anda ne olduğunu anlıyamadan taksi ye çarptım.ön tampona çarpıp ön cama bisikletimle birlikte uçup ön takımı komple parçaladım.Kafama darbe almadım Allaha şükür ama sağ bacağım ve kolum bayağı bi çizildi ambulans geldi pansuman yaptılar öyle sağlam bi darbe almamışım ama şu taksi kamyon çarpmıştan halliceydi.yolun solundan gittiğim için hasar bana kesildi 500 liraya yakın bi masrafı var aracın onu kabullendim.Ama benim bisikletim Caad8 ön jantım kullanılmaz halde,maşam parçalandı,Aynakolumun en büyük yaprağı ve arka jantımda yamuk ama belki bi umut düzelir gibi arka aktarıcı da sağlam gibi gözüküyor ama eminim vurmuşumdur. Delta bisikleti aradım bisikleti gönderin bakarız dediler de çok büyük bi masraf olacağı belli.BU parçalardan uygun fiyatlı nelererde bulabilirim elinde bulunan arkadaşlardan satın alabilirim.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.