Scudo Sports

Kaz Dağlarının Bilinmeyen Saklı Güzellikleri: Akçakoyun Şelalesi

Çok güzel bir tur yapmışsınız. Yeşillikler, çamur, keresteler ve assolistimiz şelale aynı gezide buluşmuz. Sayenizde bilmediğim birçok yerle tanıştım ve oralara gitmiş gibi oldum.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa AKAN
Scudo
resimlerin hepsi birer karpostal gibi cıkmış ,hepside harika ,kutler ve bol pedallı günler dilerim

@haluk ergelen

Haluk Bey ilginiz için teşekkürler. Sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.

Sevgili Mustafa kardeşim anlatım ve resimler bir harika seni kutlarım ben ve eşim kısmet olursa mayıs ayı sonlarında şehitliklere bir tur yapacağız mutlaka oralardan da günü birlik katılımlar olacaktır diye umut ediyorum.
saygılar
ali baba

• Beğen
Geçen kaplıca gezisinden sonra bu güzel şelale turu... Anlatım ve kareler çok başarılı. Özellikle gezilesi güzellikteki ormanın içinde yağmurda ıslanmış ama, kuruyabilecek kadar güneşi bulamamış yollarda, bisikletin çamura bulandığı kareler... Teşekkür ediyorum bu güzel turu paylaştığınız için Mustafa bey... :in:

:in: :Skull-175 Görsel bir şölen teşekkürler en kısa zamanda hedef kaz dağları

@Mustafa AKAN

Selamlar..

Bu mesajı yazarken saatin kaç olduğunu görüyosunuzdur herhalde.Öğlen yemeğini işlerim yoğunluğu nedeniyle es geçtim yorgunluğum geçsin diye bilgisayarın başında bakalım arkadaşlar ne yapmış diye dolanırken birde ne göreyimm.Olurmu be kardeşim yapılırmı bu ağzımın suyu nerdeyse klavyenin içine dolacak;şimdi ben eve gidip ne yapmam lazım diye düşünüyorum.
Hoş görüne sığınarak.Keşan grubuda böyle güzel mangal manzaraları koyuyor onlarında hoş görüsüne sığınarak takılıyorum.
Doğa gerçekten çok güzel ama vakit azmış,bu izin meselesi bizim de başımızda.

Sevgilerimle,sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Doğa ve anlatım nefis aklım kaldı teşekkürler, umarım biz de Gaziantep Bisiklet Topluluğu olarak bu hafta sonu güzel bir tur yaparız.

@ERTAN27

İlginiz için teşekkürler. Günlük telaşı bırakıp kendinizi yollara vurmak gibisi yok. Umarım turunuzu gerçekleştirmişsinizdir.

@AydınGünaydın
İlginiz için teşekkür ederim. Artık saklı değil sanki :) Bisikletinizle yeni yerler gezmeniz dileğiyle.

buram buram doğa kokan harika bir tur yapmışsın ayağına nefesine sağlık.tabiatın muhteşem güzelliği etkileyici ,adeta ida nın kokusunu hissettim.tekrarı nasip olur inşallah...

• Beğen
@ali albut

Ali bey konuya ilginizden dolayı teşekkürler. Şehitliğe rotanızı nasıl planladınız? Olağan dışı bir durum gerçekleşmezse ve bisikletli bir tur olursa katılmak isterim.

@emin uçar

Emin Bey, dediğiniz gibi tabiat muhteşem. Özellikle rakım artıkça havanın yoğunluğu da değişiyor buralarda , bu yoğunluk ki nefes alırken çam kokusunu da sanki ciğerlerine bir sıvıymışsı gibi cekiyorsun. Daha nasıl anlatılır bilemedim.

Geri