Scudo Sports

Kayseri'ye Gidiyoruz...

ben antalya dan murat siz gezin gezin biz de burda sürünelim ders calısalım adaleti nerde kevser abla ve diğerleri hıı

Scudo
@ismailağıllı

ismail neden aramadın???:boese157: :boese157:

bizde erciyesteydik saat 10'dan 5'e kadar...:(

benim cep no'm vardı sende yaw!

vallahi çok eğlenceli bir gündü bol bol kaydık düştük muhabbet ettik:)

@d.berkay

saat 11 den 3 e kadar erciyesdeydim ve gözlerim hep sizi aradı ama göremedim öglenceli gecmesine sevindim

Kevser ablanın turuncu montunu mutlaka görmüşsündür :D

ama herhalde dikkatini çekmedi...tam o saatlerde biz yoğun şekilde kayıyoduk...

Yeniden Merhaba Arkadaşlar...

Kayseri'deki bisikletçi arkadaşlarımızla gerek dağda kayak yaparken gerekse şehirde gezerken hele ki akşam sefasında mangalda sucukları götürürken çok eğlendik. Sağolsunlar bizi bir an olsun yalnız bırakamdılar. Misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

Fotolar ve tur yazısı çok yakında forumda olacaktır. Sevgiyle kalın...

bekliyoruz yazıyı:)

ayrıca fotolarıda:)

@ismailağıllı

Haydaaaaa oldu mu şimdi İsmail??? Püüüüü demek istiyorum sana. İnsan bi haber verir yahu. Vallahi ayıp ettin. Bak Berkay'ın teli de varmış sende. Hadi onu geçtim, sen bize ulaşmak istedikten sonra forumdan haber bile yollardın.

Bak şimdi seni nasıl affederim bilmiyorum. Derinden bir hııııııııııııııh yapmak istiyorum sana... HIııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııIH :mad:

Gelenlerin ayagına saglık gelmeyenleride bekleriz.

Çok güzel eylendik fotoları bekliyoruz :)

gönülden tebrikler.
güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz.
fotoğraflarıda merakla bekliyoruz.

en kısa zamanda sizleri istanbulda da görmek isteriz...
:)

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@KevSerSeri

kevser erciyes e pilanlayarak gitmedigim için sizlere haber veremedim arkadaşım bir anda eve geldi ve erciyesse gidiyoruz dedi ögle geldim yoksa kesin arardım sizleri görememek benide üzdü acıkcası :(

Geri