Scudo Sports

kayserıden ufakbır resım

Scudo
@Doruk Atay

ilginize teşekkürler bu resim olduğu için abubaca gibi gözüküyor ama arkadaşımızın burda yaptığı aslında pedal kick yanlış anlaşılma olmasın aydınlatıyım dedim saygılar

• Beğen
Tepkiler: boxtubing
@yakup öztırpan

hacı burası bankalar caddesinin orası ara sokaklar varya orda hani ramazan şenliklerinde gösteriye çıktımız yer varya o sokak

• Beğen
Tepkiler: boxtubing
rahat anlaşılması için ilk mesajla son atılan fotoğrafı birleştirdim.son fotoğrafda gerçekten yürek istenecek bir yükseklik :)

konu trial ile ilgili olduğundan bu bölüme taşınmıştır.

Drop fotoğrafını görmemiştim, Erkala katılıyorum herkesin cesaret etmeyeceği bir yükseklik

Pedal kick i beğendim,ordan karşı tarafa geçiyor heralde,başarabildiyse tebrikler,drop da Selim'inki kadar olmasada güzel:D

@burnout_54

Atillacım Selimin eline kimse su dökemez o konuda...:)

arkadas lar nasıl ıstersenız pedal kicik resım lerıde korum bunlar dık kat ettıysenız ufak bır rsım demıs tım :)

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
@burnout_54

selamlar kardeşim o resimdeki benim yani galip cheyenne ilginize teşekkür ediyorum

@Doruk Atay

valla merak ettim şimdi ben bu selim arkadaşı aceba onun resmini yada videosunu görme imkanımız var mı

O resimdeki sensen geçtiğine dair hiçbir şüphem yok abi:).

Olmaz mı abi:D,ama kendisine sormadan buraya koymak istemem,özelden göndereyim ama:)

@burnout_54

ewet geçtik o mesafeyi zaten yüksek oldu için pedala ufak bir vuruş yetiyor saygılar kardeşim

@Lostman

sizlere layık olmaya çalışıyorum kardeşim en yakın zamanda senide ordan atlarken görmek dileğiyle

@Lostman

uçmayı bilmiyorsan uçmayacaksın kardeş ne dersin :D

Geri