Scudo Sports

Kayseri'den Ankara'ya..

air28-3

Forum Bağımlısı
Tepki
5.142
İsim
Ersin
Başlangıç
1999—00
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Geçen sene kat ettiğim Kayseri-Ankara arasını yine 10 Kasım için Kayseri Gençlik Spor MTB takımından Tolga Karan arkadaşım ile tamamlamak üzere beraber yarın sabah 7'de yola çıkacağız.Maraton sürüşü olmayacak ; Kırşehir ve Kırıkkale' de konaklayacağız.10 Kasım Perşembe günü ANITKABİR ziyaretinden sonra dönüş yapacağız.Dönüşümüz bisikletle olmayacak.Umarım bizim için yine keyifli sürüş olur ve geldiğimizde sizlerle fotoğraf paylaşabilirim.

Scudo
Şimdiden kolay gelsin vede iyi yolculuklar ersin.

@air28-3

dostum seni ve arkadaşını bu anlamlı ve taktire değer davranışınız için tebrik ederim, işallah önümüzdeki sene size katılmak isterim. Güzel ülkemde sizler gibi insanların varlığını bilmek ve görmek böylesi zor zamanlarda bizlere ilaç gibi geliyor.

@air28-3 Yeni gördüm başlığı. Çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş. Tebrik Ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhaba, Ankara'dan Kayseri'ye trekking bisikletimle yolculuk yapmayı düşünüyorum. Rota ve çadır ile konaklayacağım yerler hakkında tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Bizimki biraz maraton sürüşü niteliğinde oldu; üzerimizde kıyafetlerimiz ve teknik malzemelerimiz haricinde hiç bir şey yoktu diyebilirim. Kırşehir ve Kırıkkale' de Gençlik Spor birimlerinde konakladık.Kırşehir il gençlik spor müdürü Şaban Bey ve Kırıkkale il gençlik spor müdürü Rıfat Bey bizimle özel olarak ilgilendi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
30 Ağustos Zafer Bayram'ında Anıtkabir ziyareti için Kayseri' den Ankara' ya 1 günlük sürüş planlamaktayım.Kişilerin performans durumuna göre maksimum 2 günde orada olacak şekilde ayarlama yaparız. Kayseri ve diğer illerden gitmeyi düşünen/planlayan varsa irtibatlaşarak hep beraber bir program oluştururuz.

@air28-3 huyum kurusun eskiye dair her bir şeyi okumayı seviyorum. 10 Kasım ziyaretini tamamlamışsın. Sağolasın, varolasın. O zaman zarfında forumda değildim.
30 Ağustos Zafer Bayram'ında Anıtkabir ziyareti için Kayseri' den Ankara' ya 1 günlük sürüş planlamaktayım.Kişilerin performans durumuna göre maksimum 2 günde orada olacak şekilde ayarlama yaparız. Kayseri ve diğer illerden gitmeyi düşünen/planlayan varsa irtibatlaşarak hep beraber bir program oluştururuz.
30 Ağustosla alakalı paylaşımın olmamış sonrasında. Fakat yaptığın anlamlı sürüşler yapacağının da ispatı gibidir.
O zaman bu zaman farketmez Yolun Herdaim Açık Olsun Ersin . 😍 :harika:

• Beğen
Tepkiler: air28-3
Valla helal olsun Ben Adana'dan Karaisalı varda köprüsüne toplam 70 km 8 saatte gittim geride dönemedim dolmuşçuyla konuştum saat 4 buçuk arabasına atacaklar beni bakanla bacaklarımda derman kalmadı şekermi düşmedi tansiyonmu düşmedi başıma gelmedik kalmadı lastikde patladı neyseki malzemeler var yaptım hemen niye böyle oldu bilmiyorum 🥴

Valla helal olsun Ben Adana'dan Karaisalı varda köprüsüne toplam 70 km 8 saatte gittim geride dönemedim dolmuşçuyla konuştum saat 4 buçuk arabasına atacaklar beni bakanla bacaklarımda derman kalmadı şekermi düşmedi tansiyonmu düşmedi başıma gelmedik kalmadı lastikde patladı neyseki malzemeler var yaptım hemen niye böyle oldu bilmiyorum 🥴
Ederi maksimum 3 saat olabilecek bir yol.

Kardeşim bu benim bisikletle ilk yolum gerçekten bugüne kadar hep ya çarşıya yada markete gittim yol hep yokuş yukarı hiç bu kadar tahmin etmiyordum ve amatörlüğümden kaynaklı yükü ağır almışsım yokuş çıkamaz oldum bir müddet sonra yürüyerek çıkartıyordum dinlene dinlene gide gide toplam 8 saat sürdü yol çok yokuş yukarı ama bildiğin dağa çıktım yani

Kardeşim bu benim bisikletle ilk yolum gerçekten bugüne kadar hep ya çarşıya yada markete gittim yol hep yokuş yukarı hiç bu kadar tahmin etmiyordum ve amatörlüğümden kaynaklı yükü ağır almışsım yokuş çıkamaz oldum bir müddet sonra yürüyerek çıkartıyordum dinlene dinlene gide gide toplam 8 saat sürdü yol çok yokuş yukarı ama bildiğin dağa çıktım yani
İlkönce bir Tarsus, bir karatas yap onda sonra yokusa sararsın. Yerköprüden sonrası zaten ful tırmanış.

Normal bence. Bende 40-50 üzeri düşüneceksem öncesinde bır antreman yapıyorum 20 km cıvarı. 1 ay surmeden 50 km surdum bu sene bende zorlandım

• Beğen
Tepkiler: Burak Marmara
@Burak Marmara hocam siz @mehmetsunu ağabeyime bakmayın ona göre düz, yokuş ya da rüzgar farketmez o herkesten Fabian Cancellara performansı bekler 😬 kayseriden Kırıkkaleye 245km resmen rüzgara karşı 15 saat 43 dk sürdüm 13 saati bisiklet üstünde. 10 saatte alabilirdin deyip madara etti beni 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Geri