Scudo Sports

Kayseri-Sarımsaklı Kamplı Turu 1-2 Nisan 2016

Can Akan

Aktif Üye
Tepki
237
İsim
Can
Bisiklet
Trek
Vizeler gelmeden önce hem güzel havayı değerlendirelim, hem de kafalarımızı dağıtalım diyerekten Sarımsaklı'ya kamplı bir tur yapalım dedik.:) Bizim de bisikletle ilk kamplı turumuz olacağından, bisikletleri ve kendimizi denemiş olacaktık.

Videodan da anlaşılacağı üzere tur inanılmaz keyifli geçti.:D Ayrıca buradan da belirteyim, öncelikle tura beraber çıktığımız Yener'e ve bizi yalnız bırakmayıp kahve içmeye gelen @Bekir EREN abimize de çok teşekkür ederim.:harika:

Zaman buldukça böyle turlara çıkmak istiyoruz, inşallah kısa süre içerisinde devamı da gelir.:)
Bu da video, iyi seyirler..:) [1080p]

Scudo
Samimiyetiniz ile o hoş müzik bir araya gelince ne kadar güzel olmuş, eh biraz uzun olsaydı da tadı damağımızda kalmasaydı
Tekrarını bekliyorum arkadaşlar ayağınıza sağlık

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
Bu kadar güzel bir turdan daha fazla görüntü, fotoğraf ve yazı beklerdik. Oldukça keyifli ve sıcak bir video, bir dahakilere detayları da bekleriz :) Paylaşım için teşekkürler, kazasız belasız sürüşler :harika:

@iyosunkaya
@ÖmerMurat

Teşekkürler, video kısa ve öz olsun istedim. Benim için videolar ve fotoğrafların hepsi bir anı olarak kalıyor zaten.:) İnşallah bundan sonrakileri biraz daha uzatmaya çalışırım.:harika:

@mehmet.ali

Abi sezon yeni açıldı, bunlar ısınma turları.:) Beraber de çıkarız.:D

@acatlikan Önümüzdeki haftasonu bekarım bilmiyorum artık :D

• Beğen
Çok güzel ve keyifli olmuş arkadaşlar tebrikler.bende nasip olursa dün İstanbul'dan Lüleburgaz'a geldiğim yolu yarın geri döneceğim.

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    141,3 KB · Okunma: 16
  • image.jpg
    image.jpg
    88,7 KB · Okunma: 17
  • Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
@Yiğit38 Teşekkürler, sizden de bekliyoruz o halde bir konu.:)

@Yiğit38 Tur içeriklerini okumayı çok seviyoruz. :) İnşallah en kısa sürede görürüz. Keyifli pedallamalar.:)

Daha çok fotoğraf isteruk :) Ki videodan güzel bir gezi olduğu anlaşılıyor , tebrikler.

• Beğen
@OsmaniyeRehber Fotoğraf hakkımı sonuna kadar kullandığım yazılarım da var.:D Bu sefer video olsun istedim.:) Bundan sonra ikisini birden koyarız o zaman.:harika: Teşekkürler.:)

@Bekir EREN Tekrardan teşekkürler abi. :) Daha güzel kamp yeri fikirleri de istiyoruz o zaman.:) @mehmet.ali Abi duydun zilin sesini, gereğini yapalım.:D

Geri