tşk ederim mehmet bey.
dediğiniz gibi azmin ve kararlılığın elinden kurtulacak bişey yok.
bu turda gördüğünüz bisiklet geçen sene kısıtlı imkanlarla aldığım
salcano mountainer (350tl) lik bir bisikletti sonuçta
fakat istedikten sonra yapıamayacak hiçbirşeyin olmadığınında
bir göstergesi aynı zamanda.
Ms92 rota hesaplamasını Mapmyride den yapmanı tavsiye ederim.
yalnız rotanı belirlerken tercihine bağlı olarak yol mu yoksa bizim gibi dağ köylerinimi
tercih edeceğine iyi karar vermeni tavsiye edebilirim.
şimdiden yapacağın turlarda başarılar...
Kadir bey iyi niyet ve temennilerinizden dolayı tşk ederim inşallah hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. bu tur benim hayalimdi ve bir şekilde azmin zaferiyle sonuçlandı. bu sene ise kısmetse çanakkale - antalya turumu planlıyorum (1400km) 1 temmuz start tarihim
Selim kardeşim bu resimleri daha detaylı açıklamalarıyla birlikte yüklemek isterdim fakat yeni üye olduğumdan dolayı henüz site yönetimi resim ekleme olayını bile bana çok görmüş durumdalar fakat o hakkı elde ettiğim gün yapıp ama yayınlamadığım en az 4 turumu detaylı bir şekilde anlatacağımdan emin ol...
Fotoğraflar harika.Tebrik ederim.
Çok pis gaza geldim bende konyadan başlayarak, büyük dağların eteklerinde kamp yapıp mersine gideceğim. Hasan Dağı, Erciyes, Aladağ-Kapuzbaşı ve bolkar dağlari eteklerinde uyuyup , yaklaşık 800 km de mersine varılabilir.
(link)
Hayal gibi ama benim yapabilmem için biraz zaman var galiba
BAŞAK hanım Gaza gelmek işin ilk aşaması ikinci aşama ise iyi bir plan ve güzergah seçimi.üçüncü aşama tercihe göre iyi bir yol arkadaşı. bunları tamamladıktan sonra tekrar ilk aşamaya dönebilirsin
bol pedallı günler...