Scudo Sports

kaynaklı kadrom

Scudo
umarım sağlam olmustur
eskisi kadar zorlama sinan :)

Her kırdığın yere bu şekilde destek yaparsan yakında tank gibi bir kadron olur Sinan :). Ama en sağlıklı çözüm bu, çünkü size ancak böyle kadrolar dayanır ;)

@yunuskivanc

Sana katılıyorum . Birde bu sintoların bir resimlerini daha gördüm atlaya atlaya yerdeki sabit demir yamulmuş gibi görünüyordu. Neyse kadrona kavuştun, hadi hayırlı olsun. Aslında böyle kırılabilecek yerlere daha önceden destek kaynattırsan iyi olur ama o şekildede daha bisiklet kırılmadan çirkin görüntüye sebep olacak. Neyse dikkat edin Sinan kardeşim, bisikletin kadrosunu böyle kırdığınıza göre kendi kolunuzu bacağınızı Allah korusun.

sinan baya sağlam görünüyor ustada güzel yapmış hani kadrosu kırılan arkadaşları yönlendirirsin artık.

bi boya attınmı baya bi iyi olur artık.

şimdiki hedefin kadroyu parçalamak hadi aslanım görelim seni :D

Sinto bak toplama_bicyle'de soruyor. Ben Efor bisiklet'in atölyesi yok diye biliyordum. Bu kaynak işlemini Efor bisiklette mi yaptırdın. Benimde ufak bi kaynak işim olacak. Efor'da yaptırmadıysan nerede yaptırdığını bizimle paylaşırsan memnun oluruz.

bana özelden ulaşın kadro kaynagı ile ilgili kadrosunun kaynagını benim ustam yaptı ve gercektende cok saglam yaptı koyulan parcaların yerine alıştırmasıda bana ait

@trialerkan

Herkes sana tek tek özelden ulaşacağına, buraya yaz detayları nerede olduğunu vs. lazım olan herkes faydalansın, nasiplensin diye düşünüyorum. Bilmem yanlış mı düşünüyorum?

@soneryen

hak veriyorum, adres v.s. gerekli bilgileri buraya yazsan yada konu açsan, lazım olan herkes zaten senin verdiğin adrese yönlenmiş olucak ayrıca bizde bi sorun olduğundan arkadaşlarımızı o adrese yönlendiririz..sonucta her kapı size cıkıcak, anlayış gösterirseniz seviniriz

ayrıca sinan umarım eskisi kadar sağlam olmuştur kardeşim, bi terslik çıkıpta sana zarar gelmesini istemeyiz, umarım kazasız belasız bisikletinin hakkını verirsin

sinan özel mesaj kutun dolu birazmesaj silde yazalım hadi bakiim bekliyorum

Geri