Scudo Sports

Kayıp zipp jant

Tepki
24
Bisiklet
Corratec
Arkadaslar merhaba

Bu Sabah surusu bitirdik ten sonra on jantimi cikarip arabaya koymamisim

Tarabya jaguarin onunde baska bi arabaya dayayip orda unuttum
Gittigimde de malesef yerinde bulamadim goren duyan olursa bilgi vermesini Rica ederim

Zipp 404 on jant

Scudo
:eek: of...

Muhtemelen bi amca bulmuş, bi bisikletçiye 20 liraya okutmuştur. Civar bisikletçilere bakılabilir aslında. Çok geçmiş olsun :(

akşam akşam yoruma bak ya,
@serdar akgun geçmiş olsun, umarım duyarlı ve dürüst birine denk gelmiştir de çıkar biyerden.

Eski isyerimin oraya kargo ile yeni dogacak kizim icin guzel bir karyola siparisi vermistim arabaya sigdirmak icin yedek lastigi kaldirima cikartip koydum. Karyola demonte haldeydi ama sedan arabaya dogal olarak zar zor sigmisti. O kadar ugras sonrasi lastigi birakip yola ciktim. Eve varinca kafamda yedek lastik nerede sorusu olustu. Allahtan is yerinde guvenlik 24 saat oldugunda hemen arayip bakmalarini istedim. Neyseki 1 saat sonra lastik hala orada idi. Alip isyerine koydular. Tabi eminim ki sizin o lastik takimi benim yedek lastik takimindan pahalidir.

@serdar akgun Bosver sağlık olarak o sana donecektır. ;)

Edit: Yanlıs etiket.

memlekette insanlık ölse de çakallığın ölmemesi bu sefer sevindirmiş. Ayrıca 20 değil de 100 liraya okutmak istemesini bisiklet konusunda toplumun bilgi seviyesi ve farkındalığının artma eğiliminde olduğu şeklinde yorup sevinebiliriz. Bulmanız çok iyi haber.☺

@serdar akgun
Çok geçmiş olsun hocam...Bulunması gerçekten çok büyük bir şans, ilgili bisikletçinin duyarlılığını da ayakta alkışlamak gerek..Aman dikkat başımıza ne gelirse zaten acelecilikten gelmekte maalesef...

Bu soysuz tayfası fayda için bir şey öğrenmezki.Sacit beye helal olsun.

@GCSüzgün

@serdar akgun Bulunduğuna sevindimtekrari olmamasinı temenni ederim.

teşekkurler arkadaslar hep ilkgunkı heyecanla bındıgım ıcın bısıklete :) malesef oluyorboyle durumlar. sız dıkkat edın kalın saglıcakla

Geri