Scudo Sports

Kayaşehir

Güzeel şimdiden 3 kişi olduk bile.. devam beyler

Scudo
merhaba Halkalı da yakın sayılabilir Ortak bir nokta belirlenirse.

Arkadaşlar kayaşehir ve şamlar toplanma ve geri dönüş için uygun, bildiğim güzel bir parkur var. Üst bölge olarak şamlar köyü > aşağılara inerek baraj bölümü (eski baruthane) ve çevresi > dönüş olarak hacımaşlı yolu > Arnavutköy . En uzak kayaşehirdeki arkadaş için ona toplamda 40 km gibi bir parkur sanıyorum çıkacak yanlışım varsa düzeltin lütfen. Bölgeyi bilen arkadaşlar aramızda vardır sanırım

bi an evvel öğlen vakitleri olan aşırı sıcaklar geçip gitse de şu planladığımız turu yapalım artık

Malum lafla peynir gemisi yürümüyor icraat lazım :D

hayrettin arkadaşım laf peynir gemi felan diyorsun kime hitap ediyorsun bu şekilde

beni yanlış anladın kardeş ne zamandır toplanma konusu dönüyo artık yapalım manasında dedim

iyi ya işte bende bir adım atmak istedim belki kimsenin güzergah planı yoktur düşüncesiyle bekliyorum fikirlerinizi ..
Başka planı olan varsa güzergah konusunda önerilere açığız, lakin buna peynir gemi felan dersen konuyu kapatalım gitsin

Kusura bakma, tekrardan. Suat diye bi arkadaş arnavutköyde yarış parkuru var demişti yanlış hatırlamıyorsam. Eğer baraj turu vs olmaz dersek oraya gideriz diyorum

bana uygun konuyu takip eden arkadaşlar özellikle parkurdan bahseden suat arkadaşım bekliyoruz önerilerinizi...

@Hayrettin @serkan_s merhaba Arnavutköyde Devlet hastanesinin arkasında bir parkur var ama parkur mtb için düzenlenmiş. Sizin için de uygunsa orada bir tur düzenlenebilir veya yine aynı güzergah üzerinden domuz deresi denilen bir yere de iniyor oradan isterseniz şamlar köyüne de geçilebilir. Gidilebilecek çok yer var aslında. biz farklı noktalarda oldıuğumuz için ortak bir noktada güzergah oluşturmamız gerekecektir. Mesela Sazlı dere barajı etrafnda ve baraja yakın kısımlarda tur güzel olabilir. Szin fikirleriniz nelerdir?

Günaydın, bende mtb var eğer arnavutköy parkurundan domuzdere ye geçiliyosa arnavutköy devlet hastanesinin orda buluşuruz parkuru deneriz ordan domuzdereye ineriz ordan da dağ yolundan veya hacımaşlı üzerinden sazlıdere barajına geliriz ordan da kayabaşı köyüne gider bi yemek yer günü tamamlarız. Siz ne dersiniz

Tahmini olarak rotamız bu şekilde olabilir. Ama devlet hastanesinin hemen arkasından ben araç yolunu işaretledim. Çünkü maps üzerinde parkur fark edilmiyor. Parkurda turladıktan sonra olmadı araç yoluna girip oradan da domuz deresine ineriz. Domuz deresinden sazlı bosna barajı üzerinden Hacımaşlıya geçiş var oradan da isterseniz geçiş yaparız veya tam tersi Şamlar köyüne de gidilebilir. Şamlarda da kayabaşı yoluna çıkış sağlamış oluruz.

var mı başka bir fikri olan.

Ekran Alıntısı.JPG

@Suat Şahin güzel, hemen hemen fikirlerimiz kesişiyor ama bi yemek yeyip sonra size kendi ayranımızdan ikram etmeden bırakmam:D

Kendi ayranimiz derken. Siz nerede ikamet ediyorsunuz ☺

Şamlarda, dolayısıyla hayvancılık yapıyoruz

Selam arkadaşlar,

Bende kaya şehir girişindeki bahçetepe sitesinde oturmaktayım. Eğer hafta sonu olursa bende katılmak isterim.

Geri