Scudo Sports

Kayaşehir

Scudo
@ilbey666

Ya kusura bakmayın misfirim varfi bugun en kisa zamanda goruselm

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilbey666 (ilbey) kardeşimle kısa bir tanışma görüşme faslımız oldu başlıgıcımızı böyle yaptık :) sağolsun yanımıza kadar geldi umarım başakşehirde daha nice tanışmışlıklara..saygı ve selametle..

@ömer faruk taşdemir

Esas sen sağol Ömer Faruk kırmadın beni akşam akşam uğraştın :)

Başakşehir Unite! diyoruz o zaman :)

Merhaba herkese.

Çok uzun aradan sonra (20-25 yıl) tekrar bisiklete binme isteği oluşunca, bir kaç ay önce bisiklet aldım. Bunda yaşadığım toplu konutların da etkisi var, her ne kadar bol eğimli yollar olsa da.

Bilenler vardır, Kayaşehir (Başakşehir'e bağlı) yeni yapılan bir yer olmasına rağmen yolların planlamasındaki ciddi hatalar ve bisiklet yolu olmaması, yol yeterince boş bile olsa aşırı hızlı giden araçlar yüzünden tedirgin ediyor. Hele de bisiklete yeni(den) başlayan biriyseniz. :)
Eğimli yollarda sürmek oldukça yorucu imiş, bunu da gördüm.

Bisikleti aldığımdan beri çok kullanamadım çeşitli sebeplerle. Şu an bel ağrısı sebebiyle tamamen uzağım maalesef.
Biraz kondisyon kazanıp iyice alışınca ufak turlara katılmak istiyordum. Bu düşüncem seneye kaldı.

Kayaşehir'de bisiklet kullanan baya kişi olduğunun farkındayım, yazın özellikle gece kullananları farkettim. Kimbilir daha sonra belki tanışırız onlarla.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Evet konuyu hortlatma görevi bana düştü.

Başakşehir neredesiniz :) Akşam tek tabanca turlamayalım toplanalım birlik olalım.

Ayrıca şurada ölmüş vaziyette, kurucusu da pek sallamayan bir Başakşehir grubu var, yine de iletişime müsait. Buyrunuz geliniz :) (link)

merhabalar

bende kayaşehir güvercintepe mahallesine taşındım. sizlerle beraber tur yapmak için sabırsızlanıyorum.

kıvanç merhaba ben isparta kule de oturuyorum iş yerim ikitellide akşamları kaya şehir taraflarında tura çıkıyorum yaklaşık 30.km katılırsan memnun olurum önümüzdeki günler yağmurlu sanırım salıdan sonra çıkabiliriz genelde saat18.00 gibi cıkıyorum

Bende gelebilirmiyim İkitelli'de oturuyorum. :)

mall of İstanbul avm deki decathlona gelip alışveriş yapacak arkadaşları çalıştığım mağazama çay kahve ikramina beklerim. mall of İstanbul avm - fenn optik... decathlon ile aynı kattayız

• Beğen
Tepkiler: Ferit Uysal
Ktm ultrafun mustafa Başakşehir yakın zamanda İğneada ya gittim uzun tur yapan arkadaşlar msj atabilir. Hadi pedala kuvvet

Dosyalar

• 20150527_215737.jpg
    20150527_215737.jpg
    90,8 KB · Okunma: 19
Başlık altında olanlar var mı millet eğer görüyosanız Şamlar da oturuyorum güzel turlar yaparız toplanıp. manzara hava ayrıca kahvehaneleri ve köftecileri çok güzel hepinizi beklerim gören olursa mesaj atabilir

@cemal akgül evet kardeşim havalar güzel artık toplayalım şu grubu?

@uozdil abi Şamlar köyünde toplanabiliriz özelden mesaj at ayarlayalım bikaç şey

@Hayrettin
Hocam selamlar, Şamlar turu yapmak istiyorum muhakkak görüşelim

Hocam samlar yolu bisiklet icin korkutucu degil mi ben cikmak istiyorum ama tekli gidis tekli donus yolu arabalar tirlar var rahat gidemezler ki carpabilirler.

@nbacıshaquılle
@İlbey Yağcı

Özelden yazın vatsap gurubu kurar anlaşırız

@nbacıshaquılle
Gidenler var kardeşim onlar yapıyosa biz niye yapamayalım :D

merhaba Bende Arnavutköy'deyim. Dilerseniz buluşabiliriz.

Geri