Scudo Sports

Kayaşehir

athena1

Üye
Tepki
20
Bisiklet
Trek
Son mesajları gözden geçirdim. Fakat Kayaşehir göremedim. Merak ettim Kayaşehirden kimse yokmu forumda. Eğer var ise tanışıp tur yapmak isterim. Haftasonu sabahı kısa tur düzenleyen var mı?

Haydi organize olalım.

Saygılar...

Scudo
(link)

yarın akşam size yakın yerde kayabaşına turumuz var....

Kayaşehirde oturuyorum. Henüz bir bisikletim yok, ağustosun sonunda alıyorum inşallah. Ozaman bu başlığa yazarım. :)

Cuma akşamı bir programım vardi grubunuza katılamadım. Umarim birdahaki sefere olur. Olimpiyatta geri mi donuyorsunuz. Güzergah nasıl? Saat kac gibi Kayaşehir girisinde oluyorsunuz?

Saygılar...

bu akşam arnavutköye turumuz var 22 gibi fenertepe bölgesinden geçeriz

Yarım saat önce 2 bisikletli gördüm. Olimpiyat stadı-Kayaşehir yolunda. Acaba nereye gidiyorlardı. Varmi tanıyan.? :)

Arkadaşlar ben bahçeşehirde oturuyorum ama babaannem kayabaşında oturduğu için sık sık gidiyorum.İsterseniz bir hafta sonu Sazlı dere barajına gideriz hem tur yaparız hemde balık tutarız isterseniz bildiğim çok iyi bir köftecide var tavsiye ederim :)

Şu bisikleti alayimda hayirlisiyla kayabasi cetesini olustururuz. :D

Ayrıca Yarımburgaz Mağralarıda kesinlikle gidilip görülmesi lazım bir yer bence türkiyedeki en eski 2 mağradan biri ve insanların ilk yerleşim yerlerinden bir olduğu uzamanlar tarafından söyleniyor..

• Beğen
Tepkiler: Tuncay Üner
@athena1

Ekim Ayında etkinliklerimiz hafta sonları başlıyor facebook arama motorundan Bahçeşehir bisiklet grubu:)

Facebook grubu oluşturursak lehiize olur kanımca. Ben bir topik açmıştım geniş kapsamlı, sadece kayaşehir değil birkaç bölgeyi de yazmıştım. Şuan o topiğe rağbet yok. Biryerlerde buluşmamız lazım. Bu arada ben 5. bölge. :)

Arkadaşlar ben bir facebook grubu oluşturdum. İnşallah avcılar bisiklet gurubu ve diğer gruplar gibi bzde toplanabiliriz.

(link)

Kayaşehirden herkese selamlar arkadaşlar,Nacizane bizde yaklaşık 15 kişilik bir grubuz haftada bir veya iki tur yapıyoruz sizlerle tanışıp kaynaşmak isteriz.

Kayaşehirde 2 kişiyiz şimdilik. Bi ara sizi gördüm sanırım, saat kulesinden ana yola giden yola sağ taraftaki yokuştan girdiniz 3-4 kişi. Gece idi. Beyaz gidonlu yol bisikleti vardı bende. :)

Çarşamba akşamları çıkıyoruz 15-20 km yapıyoruz,saat kulesinde toplanıp 11. bölgeden şamlar orman yolundan Kayabaşı köy içinden dönüp turu tamamlıyoruz,Müsait olduğunuzda beklerim,tura gelmesenizde tanışmış oluruz.

@Metin Okutan

Sizle pedallamak isterim. Lakin şuan ikin kondüsyon problemim var onu halletmeye çalışıyorum. Yokuşlarda sıkıntı yaşarım, grup beni beklemek zorunda kalır. Bayramdan sonra inşallah buluşup tanışırız. Facebook grup linkiniz varsa buraya yazın, tur saatlerinizi vs ordan takip edebiliriz.

Yarım saat önce 2 bisikletli gördüm. Olimpiyat stadı-Kayaşehir yolunda. Acaba nereye gidiyorlardı. Varmi tanıyan.?

Muhtemelen biz olabiliriz o iki kişi. Ben ve Aydın Polat. Birlikte fırsat buldukça turluyoruz. O rotayı da çok kullandık akşam üzerleri :)

Geri