Scudo Sports

Kawasaki Image 26'' 21V MTB Bisiklet Hakkında

Erkam

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Bir hocamda bu bisiklet var. 2.5 yildir kullaniyormuş. Hepsiburada fiyati 555TL. Bana 300TL ye birakiyor. Bisiklet temizdi. Yakindan gorduk. Tek amotisorluydu. ( Ön taraftan ). Tekerler onceden dag tekerleriymis. İnce taktirmis. ( 97 kiloyum ve kilo vermeye çalışıyorum hem yüzme hem bisiklet ile daha aktif kilo vermek istiyorum. İnce teker kilom dolayısıyla zarar görür mü? İnce tekerle daha hızlı gidebilir miyim? ) Selede biraz sorun var. Hani sele yan yatmış Y şeklindeki demirlerle tutunulur ya o Y'deki üstündeki V şeklindeki demirlerden biri seleden kopmuş. Sizce yapılabilir/yaptırılabilir mi?

Ürün Detayları :Kawasaki Image
KADRO :ALÜMİNYUM
MAŞA :26" SUSPANSİYON ALÜMİNYUM
VİTES :SHIMANO ST-EF 40-7 R
ÖN ATTIRICI :SHIMANO TX 50
ARKA ATTIRICI :SHIMANO RD-TX 51
FREN :KAWASAKI V-BRAKE
AYNAKOL :BK SPIDER 42/34/24 T
RUBLE :SHIMANO MF-TZ 21 1428T
ZİNCİR :KMC Z-51
JANT SETİ :STEEL W ALLOY QR
LASTİK :CST C-1174
Birebir temsili resmi: (link) ( tekerleri ince taktırmış )

Scudo
ancak ben senin sorunu cevaplayayim lastiğe hiçbir zarar gelmez
seleyide değiştirirsin çok bişey tutmaz

Google'de çıkmıyor ki araştırayım. Lastik kafamı kurcalıyordu teşekkür ederim. Gelelim 2.5 yıllık bisikletin 300 TL ye değip değmeyeceğine ( daha hocamızla görüşmedim. Kendisini gördüğümde 250TL ye çekmeye çalışacağım. Siz yinede 300 TL fiyatı olarak görün. ) . Neden bu bisiklet derseniz reklam vermek gibi bir amacım yok sahibinden.com da Konyada adam akıllı bisiklet yok bütçeme göre.

ben size sedona borla tavsiye ediyorum kendini kanıtlamış bir bisiklettir
(link)
buda ucuz bir borla ilanı kawasaki gibi bilinmemiş bir marka almanızı tavsiye etmiyorum ayrıca 300 etmez o bisiklet
sedona borla alın hem bütcenize uygun hemde inanılmaz kaliteli bir bisiklettir
umarım yardımcı olmuşumdur
Fotoğraf bulunamadı. buda bisikletin başka bir resmi

ancak çok içinize yattıysa ve o bisikleti beğendiyseniz alabilirsiniz tekerlekleri ise sorun etmeyin hiçbir şey olmaz ve evet daha hızlı gidebilirsiniz sele işinide yenisini alıp 20-30 liraya halledebilirsiniz

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Görüşlerinizi dikkate alacağım. Diğer bilgili arkadaşlardanda bilgi edinip sonuca ulaşırız inşAllah.

inşallah allah gönlünüze göre verir
eğer bir bisiklet alırsanız kazasız belasız kullanın inşallah
allah a emanet olun

Bilgili arkadaşlar benimle düşüncelerini paylaşırsa çok memnun olurum. :)

Geri