Scudo Sports

Kawasaki Bisiklet

@Pasa Gultas

Bana görede öyle. Tutar ama zaman gerek. :) İyi forumlar, hayırlı akşamlar.

Scudo
Cros motorları bi acayip duruyor :) ama bisiklet yapamıyorlar gibi

O motor şeklindekiler hoş bır de FLOW ama diğerleri pek iyi değil. Zamanla geliştirecektir kendini bence.

TI linkten de girsem gözükmüyor :)

@M.Burak KARADAĞ

Bilemeyeceği kardeş millet nasıl gördü :D Sende sorun var belkide... :D Neyse önemli değil zaten. İyi akşamlar, iyi forumlar...

3-4 bilgisayardan girdim be patron görünmüyor ama :)

Alla alla bilmıyorum be abi :S Bak bu facedeki profil linki oradada var :) (link)

Yeni bir marka görmek güzel!
Farklı şeyler denemişler, bunların bir kısmının prototip olduğunu düşünüyorum,üretilmeyecek üretilsede satılcak gibi durmuyorlar! Koleksiyonerler için güzel seri..
Motocrooss tada bisiklettede KTM!

@A.Taha TERCAN

Yeşil dediğiniz Shocker olması lazım. Onun fiyatı 1000TL mi neydi galiba hatırladığım kadarıyla. Mavili olan çok değişik görünüyor. Kadrosu gerçekten güzel, rengide canlı olarak gördüğümde çok havalıydı.

Bir kaç modelini çok beğendim ..

Dünde aklımdan geçmedi değil..
neden bu ünlü markaların bisikletleri yok diye..

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
Saol Emre kardeş. :) ( Yaşını bilmediğim için kardeş dedim :) Büyüksen k.b :D )

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
Hondanın zaten bisikleti var cok aradım ama bulamadım bulsaydım kesinlikle alırdım.. Extrem MTB için 1 e 1 tavsiyemdir ama fiyatı cok ucuktur kesin :D bilen falan varsa yardımcı olursa sevinirim..

http://img.photobucket.com/albums/v716/koryodan/Motosiklet/Hondabike.jpg

Bide su en üstteki bisikletin teknik özellikleri nedir acaba biliyor musunuz ?

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
@KIVANC YILMAZTURK

hocam bu bisiklet elektrikli bisiklete benziyor -aktarıcı göremeidm + aynakolun yanında motora benzer bişi var...

Herkese merhabalar.Bu akşam saat 8 gibi aldığım bisikletim hakkında ilk yorumumu yapmak istedim.Kayıt olurken bisikletimin markasını bulamamak şaşırtmadı ve diğer seçeneğini işaretlemek zorunda kaldım :D.Kardeşimle akşam üstü yolda karşılaşmam üzerine sportive mağazasına gitmeye karar verdik.planda ayakkabı almak vardı.Geçtiğimiz yazdan beri bir dahaki yaz için forma girme planım olduğu için iyi bir alternatif olarak bisiklet istiyordum.ama ne niyetine girebildim ne zamanım oldu.ayakkabıları aldıktan sonra kawasaki marka bisikletleri gördüm.hiç aklımda yoktu, yeterli paramda yoktu.bir şekilde bisikleti almak istedim ve aldım.esenyurt torium avm nin 100 metre ilerisindeki mağaza dan avcılara gidicektim.sadece çocukluğumda bisiklet kullanan biri olarak alternatif bir yol bilmiyordum.Evet bizi ilgilendiren kısma gelicek olursak.Bisiklet Kawasaki marka spr zoom yazıyor üstünde.İnternette marka ve modele ait çok bişey bulamadım açıkçası.Vites shimano revoshift friction.vitesi test ettim oturarak ve ayakta kullandım.sadece önde amortisor var.rahat olduğunu düşünerek Avcılara gidebileceğimi düşündüm.kardeşimi metrobüse bindirdikten sonra torium durağından avcılara doğru gitmeye başladım.ilk enerji ve heyecan gayet iyiydi.yokuşlar sert olmasa da yormaya başladı.gittikçe yavaşladım.gelişim üniversitesinin yakınlarında karşıda yaklaşık 15 üyeli bir köpek sürüsü gördüm.Köpekten çok korkan biri olmasamda bisikleti görünce köpekler canavara dönüşür diye düşündüm.geldiğim yolu yokuş aşağı inmeye başladım.esenyurdun içine dönmek zorunda kaldım.düz olucağını düşündüğüm sokaklar benim için engeldi artık.Her zaman arabayla geçtiğim sokaklar düşman olmuştu bana adeta :D.bisiklet sürmek kolay değil diyordum içimden.sonunda yokuş yukarı ben biskleti taşımaya başladım.yürüyemediğimi farkettim.baldır, bilek, kalça uyluk bölümlerim aşırı sertleşmişti.Bilmiyorum uzun zamandır ilk defa ham bir vücutla denediğim için mi böyle bisikletin rahatsızlığımıdır.Kullandıkça yorumlarımı güncellemek istiyorum.Firuzköy bulvarı düz bir yer olduğu için basa basa geldim.avcılar marmara caddesinde hiç pedal çevirmeden 1 kilometre aşağı doğru hızla indim.Sürüşün en keyifli yeriydi diyebilirim.Bisiklet hakkındaki yorumum, çok ağır değil, hafifte değil.21" olduğu için biraz küçük gibi.Sele aşırı rahatsız, şu anda oturamıyorum.vites geçişleri sorunsuz ve başarılı.görüntü gayet iyi.Sadece seleyi değiştirmek istiyorum.IMG_3707.JPG

@hsmdnycsn güle güle kullanın. İlk gün ben de sizin gibi olmuştum. Bisikletten inip bir yere oturayım demiştim neredeyse düşüp kalıyordum :koptum: ilk sürüşün heyecanıyla fazla zorlandığınız için olmuştur.

Geri