Scudo Sports

kavisli dönerken rotor kadroya sürtüyor...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
kavisli dönerken rotor kadroya sürtüyor. çok inceledim ama fiziken mümkün görmüyorum ama saatte 25 km hızla gidip yatarak dönüş yaptığımda rotor 3 cm öne gelip kadroya sürtüyor ve yiyor kadroyu. mandalları olabilidiğince sert sıktım. rotorda herhangi bir yamulma yok optimum düzeyde.. düz giderken herhangi bir sürtme yok ama dönerken ne hikmetse kadroya rotor sürtüyor. bisiklet corratec expert 2009... aldığım firmaya konuyu danıştım onlarda şaşırdılar... sizde görseniz çok şaşırırsınız. bisiklet göbekten kesinlikle oynamıyor... herşey sağlam ama yolunda gitmeyen nedir anlamadım...

Scudo
Cok ilginç. Rotorun kadroya surttuğune emin misin? O bölgedeki cizikler genellikle jantı takıp cıkarırken olur.

Bir resim daha açıklayıcı bir yorum getirte bilir sanırım ..imkanınız varsa bir resim görebilirmiyis..

• Beğen
Tepkiler: Veli Bahtiyar
Gerçekten çok ilginç bir durum. Fotoğraf olursa süper olur. Üretici firmalarında ilgisini çekeceğine eminim.

Tanıdığım birinin Corratec Expert'inde de buna benzer bir sorun var, rotor kadroya çok çok yakın..:eek:

Sanırım şu arka rotoru 140mm olan ile değiştiren arkadaşınkini diyorsun Ozan?

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
3 cm çok ciddi bir mesafe.. ben olsam bisiklete kamera takar birde öyle bakardım..

@memocy

ancak bir cep telefonu ile çekmek gerek... yoksa hızla ve yatark dönerken bakmak olanaksız gibi... dengeyi kaybederiz

Bir cep telefonunu koli bandı ile kadroya tutturup video çekilse anlaşıbilir.

Bende de Corratec X-Vert Expert 2009 var. Bende de aynı problem var. Ve sürterken rahatsız edici bir ses çıkıyor. İnsanın içi gidiyor.

arka mil erimiş olabilir.eğer disk fren sistemlerinde oluyor.
[rotor kadroya ne taraftan değiyor]

Geri