Scudo Sports

Katlanır sürücülerinin en çok duyduğu sözler.

çocuklar aaa bisiklete bak orta yas ben onu tekerlekli sandalye sandım benim çocuğun bisikleti bundan büyük eskiden pinokyoları vardı bunun bide ufo görmüş gibi bakan modelleri var ki onları es geçelim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Konuyu hortlatalım :) Babaa bisiklete baak kırılmış. . . Bisiklete baak ne kadar komik. . . Hepsi bir yana bakıp gülen insanlara sinir oluyorum :)

• Beğen
Geçen hafta bisikleti ilk defa arabanın bagajından çıkartırken gören çocuklar etrafıma toplanıp aaa abi nasıl bir bisiklet bu diyince katlanır bisiklet dedim bisikleti açtıktan sonra da biri abi bu bisiklet seni taşırmı diyince gülmüştüm :D

• Beğen
Abi abi, o bisiklet yolda katlanıp cincır modunda da kullanılabiliyor mu :D

• Beğen
Abi bu çocuk bisikleti mi diyorlar, aynı soruları duymak da sıktı bence...

Bir de sürekli fiyatı ne diyerek fiyatını soruyorlar. Duyunca da pahalıymış diye yorum yapıyorlar...

genelde bisikletçi arkadaşlar soruyorlar turlarda. "kaç model bu" ve "tek viteste zorlanmıyor musun" :)

• Beğen
Başlarda sevmezdim katlanır bisikleti fakat kullandikca ayrı bir keyfi olduğunu farkettim. Ayrıca tam cycle Chic modunda bir bisiklet. Arkamdan aa bak bak kırılan bisiklet dediklerini duydum ve yanıma gelip çanta olan dimi bu diyenler olmuştu. k:) hissiyati cok keyifli bir bisiklet

Benim katlanır bisiklet Strida, fotoğraf paylaşmıştım belki görmüşsünüzdür. Bu konuda çok muzdaripim. Beni çok yoruyorlar. O bisikletmi diyorlar ve üzerinde sürdüğüm halde bunu diyorlar. Yok araba diyeceksin ama birşey demiyorsun. Kaç para diye soranlar çok fazla, fiyatını söyleyince ama değermiş diyen oluyor neye göre diyor bilmiyorum. Durduğum zaman zincir olmadığı için aaaa dikiş makinesi lastiği takmış diyorlar. Özel mi imal ettirdin diyen oluyor. Kendin mi yaptın diyen çok oluyor. En güzeli bisikletin çok güzelmiş güle güle kullan diyen olgun tipler. Her türlü rastlıyorsun. Bir kere sahile yada kalabalığa çıkmaya dur.

La şuna bah çocuk bisikleti sürüyooo.
Anneeeeee bisiklete baksanaaaaaa...
Hocam bunun fiyati kaca?

• Beğen
@nebula11

Tebrikler! Noktalama işaretlerinden yaptığınız tasarrufu TDK'ya bağışlayarak onları sevindirebilirsiniz.

Kız arkadaşımın bir dahon'u var. Bindiğimde arkadaşlarım "gey misin?" diye soruyor. "Hayır, kız arkadaşımın" diyorum. "Peki, kız arkadaşın gey mi?" diyorlar. Gülüyoruz. Hunharca eğleniyoruz. Diğer söylediklerimi yazmayacağım. Burada olmaz şimdi.

küçük çocuklar
- oooooo abi hareket bisikleti mi ? hareket yapsana
-bisikletin yakıyor abiii
:):):)

https://i.hizliresim.com/o91Vr9.jpg

En çok tramvayda laf atıyorlar :)

Nerenin malı bu Türklerden çıkmaz böyle bisiklet
Bu kadar mı, az daha katlanmıyor mu
Abi/bilader/gardaş bana satsana
Bir keresinde vatman kameradan görüp merak etmiş tramvayı durdurup en son vagona kadar geldi nerden aldın diye sormaya o_O:D

Edit: tekerlekli sandalye sananda çok, gayet normal karşılıyorum :)

Dostum bununla uzun yol yapabiliyon mu?

Geri