Scudo Sports

Katlanır Bisiklette Değişiklikler(Aksesuar parça vs.)

Valla ben de hiç görmüyorum mağzalarında arayıp sormak lazım.

Scudo
Sanırım hoptown serisi Türkiye ye gelmeyecekmiş artık onun yerine tilt serisi getirilmiş. Pratik fakat pahalı buldum tiltleri o fiyata dahon ve tern alınabilir. 2014 sezonunu iple çekiyorum :)

Merhaba arkadaslar , an itibariyle Schwalbe 1.35 - 1.50, 4 adet ic lastiklerim ve Schwalbe Kojak 1.35 dis lastiklerim elime ulasti. Takip denemek icin sabirsizlaniyorum. Merak eden ve almak isteyenler icin Evanscycles.com dan siparis verdim ve hic bir sorun yasamadim.

Saygilar.

@Gökhan Selçuk

Sizden 4 gözle yorum bekliyorum :D Ben 1.50 bakarım herhalde.1.30 bana çok küçük gelecek.Hem yol iyi değil ,hem kilo fazla.1.50 marathon olabilir.

@Lütfü Ekşioğlu

Izlenimlerim gayet iyi. Daha once big apple kullanan biri olarak onun kadar konforlu degil , cukurlarda gayet sert.. Arnavut kaldirimda da kullandim. Kesinlikle asfaltta kullanilmali. Bunun disinda Cok hafif ve suratli. ayrica 20" de cok da ufak durmuyor. gayet normal gorunuyor. benim kuzen bindi 85 kilo bende yaklasik 80kiloyum. herhangibir sorun yasamadik. bence 95e kadar yolu var üstad :D

@Gökhan Selçuk

107 kg diyince biraz lastiklerin şekli kayıyor :D
Lastik için zayıflayam :)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk G
http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1RywXIXXXXXXDXXXXq6xXFXXXL/Roswheel-2015-Hot-Folding-Bike-Bicycle-font-b-Bag-b-font-1-8L-Multifunction-PU-font.jpg

Katlanır bisikletler için gidonun iç yada dış kısmına montajlanabilecek güzel bir çanta olabilir. Renk seçenekleri var.

(link)

Bugün alman forumlarinda gezerken bunu gördüm cok ilginc geldi.

(link)

Teleskop sele borusu. En altinda tekerlek var. landing gear yerine kullanilabilir.

Geri