Scudo Sports

Katlanır bisikletinizde hangi aksesuarları kullanıyorsunuz?

Scudo
ben bagaj ve heybe taktırdım. katlanır bisiklet orjinal bagajlarına göre biraz daha yüksek olduğu için pedal çevirirken ayağım çarpmıyor. günlük kullanımda çok işime yarıyor. istediğim herşeyi içine atabiliyorum. mesela sıcak rahatsız edince ceketimi çıkarıp koyabiliyorum. katlarken de heybenin bir tarafını tekerleğin üzerine atıyorum yoksa tam birleşme sağlanmıyor.
Heybeyi nerden aldınız birde suluk kulanıyormusunuz

@halil y heybeyi nerden aldın bana lazım

Decathlondan katlanabilir bisiklet sepeti almıştım son 1 yıldır düzenli kullanıyorum. Katlanır bisiklet için gördüğüm en pratik ve kullanışlı çanta olabilir. Şu ürün;

(link)

Decathlondan katlanabilir bisiklet sepeti almıştım son 1 yıldır düzenli kullanıyorum. Katlanır bisiklet için gördüğüm en pratik ve kullanışlı çanta olabilir. Şu ürün;

(link)

Aynısını bende kullanıyorum. İçinde yedek lastik, yama takımı, ingiliz anahtarı, pompa, vs ıvır zivirlar,sabit duruyor.

Geçen gün yakınımdaki köyde olan sütçüye gidip 5 litre bidonla süt ve birkaç kahvaltılık aldım. Sabit duran malzemelerin üstüne bunları da koyup getirdim eve.

Şu sepetle tam atom karınca oluyor tilt 120.

• Beğen
Tepkiler: Myali
bagaj yükseltici kullanan var mı? heybe için

Gidonda; flaşör, zil, lamba, telefon tutucusu ve hız ölçer. Suluk kafesnin yanında pompa bir de sele altı çantası var.

Dosyalar

• IMG_20200614_034918.jpg
    IMG_20200614_034918.jpg
    1,3 MB · Okunma: 100
Merhabalar. Carraro flexi 109 aldım. Kadronun önünde Bromptonlara takılan çanta aparatları için yer mevcut. Resimdeki aparatlardan nerede bulabilirim? (Aliexpress harici)

Dosyalar

• IMG_20200817_114417.jpg
    IMG_20200817_114417.jpg
    64,3 KB · Okunma: 24
  • IMG_20200817_114406.jpg
    IMG_20200817_114406.jpg
    110 KB · Okunma: 24
Resimdeki Sem Çanta marka sele altı çantayı önceki ve şimdiki Tern bisikletlerimde kullandım kullanıyorum , bagajı söktüm gereksiz ağırlık , çamurluklarıda söktüm , montajı kolay ve sıkı , sürüş esnasında sallanmıyor sağa sola , 8-10 lt iç hacmi var baya iyi ,su geçirmez iç yapısından dolayı IMG_1164.JPG

Merhabalar,
Başka marka bisiklete Dahon'un kadro mıknatısından alıp takan var mı? Memnun musunuz? İnternette en uygun 40 tlye buldum, daha uyguna tavsiyeleri olanlara açığım.
Herkese keyifli sürüşler

Geri