Scudo Sports

Katlanır bisiklet vites sistemleri?

İyi akşamlar. 2'li aynakol katlanır modelleri daha rahat modifiye edildiği için carraro flexi 116 almayı düşünüyorum. Şehir merkezinde kondisyon kazandıktan sonra köy hatta yayla gibi bol yokuşlu sürüşler yapmayı düşünüyorum. Bisikleti satın almadan önce teyit etmek istedim. İlgili arkasaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Flexi 116"nın yokuş performansını iyileştirmek için aşağıdaki set yeterli midir yoksa haricinde başka şeyler almam gerekiyor mu?

Shimano Acera CS-HG400 8s 11-40 Kaset
Shimano Acera RD-M3020 Arka Aktarıcı
HG40 Zincir Seti

Scudo
İyi akşamlar. 2'li aynakol katlanır modelleri daha rahat modifiye edildiği için carraro flexi 116 almayı düşünüyorum. Şehir merkezinde kondisyon kazandıktan sonra köy hatta yayla gibi bol yokuşlu sürüşler yapmayı düşünüyorum. Bisikleti satın almadan önce teyit etmek istedim. İlgili arkasaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Flexi 116"nın yokuş performansını iyileştirmek için aşağıdaki set yeterli midir yoksa haricinde başka şeyler almam gerekiyor mu?

Shimano Acera CS-HG400 8s 11-40 Kaset
Shimano Acera RD-M3020 Arka Aktarıcı
HG40 Zincir Seti
@Mazm

Merhaba. Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz, rica etsem yardımcı olur musunuz?

@Mazm

Merhaba. Siz yetkili bir abiye benziyorsunuz, rica etsem yardımcı olur musunuz?
Estğ biraz dene yanıl tecrübe kazandık diyelim hocam.
Öncelikle sitesinden baktım, 50-34 aynakol, 11-30 ruble diyor ki bence bu size yeterli gelecektir. Alın biraz kullanın, yetmez derseniz yükseltin. O paraya baradine pabuçlar, marathon lastikler, güzel bir platform pedal gibi yükseltmeler de yapabilirsiniz, şayet daha uzun planlarınız varsa bunlar daha çok fayda sağlayabilir. Ama illa yükselteyim derseniz kolayca değişirsiniz, belki zincir değişmeye gerek de kalmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: bezgingezgin
Estğ biraz dene yanıl tecrübe kazandık diyelim hocam.
Öncelikle sitesinden baktım, 50-34 aynakol, 11-30 ruble diyor ki bence bu size yeterli gelecektir. Alın biraz kullanın, yetmez derseniz yükseltin. O paraya baradine pabuçlar, marathon lastikler, güzel bir platform pedal gibi yükseltmeler de yapabilirsiniz, şayet daha uzun planlarınız varsa bunlar daha çok fayda sağlayabilir. Ama illa yükselteyim derseniz kolayca değişirsiniz, belki zincir değişmeye gerek de kalmayabilir.
Bisikleti henüz satın almadım. Önereceğiniz başka marka model var mı yoksa flexi 116 iyi bir tercih midir?

Bisikleti henüz satın almadım. Önereceğiniz başka marka model var mı yoksa flexi 116 iyi bir tercih midir?

Yani amacınız yükseltmekse ve ön 2x olsun isterseniz zaten çok seçenek yok. Peugeot, bianchi modelleri var ama sıfırı sanırım yok, en makulü flexi yine de. Ama ön tekli olur, arkayı 11-40 yaparak devam ederim derseniz dahon modellerine bakabilirsiniz. Çünkü önü sonradan 2x yapmak çok verimli olmuyor. Tabi dahon'da fiyat yukarı çıkar. Ben bir dahon dash yaptım ama henüz fotoğrafını çekip paylaşma imkanım olmadı, böyle bir şey düşünürseniz dahon dash p8, kadro ön aktarıcıya uygun halde geliyor, onu da düşünebilirsiniz.20250821_105529.jpg

• Beğen
Tepkiler: bezgingezgin
Geri