Scudo Sports

Katlanır bisiklet ve bebek puseti hakkında.

ozgiray

Üye
Tepki
0
Merhabalar;
Eşimle kendime katlanır bisiklet alma kararı aldık şimdilik uygun marka modeli araştırıyorum. Sizlere birşey danışmak istiyorum. 1,5 yaşındaki kızım için bu bisikletlerin arkasına puset takılabiliyrmu? Takılsada sağlıklı olurmu yani kontrolü daha hassas olduğunu düşünürsek tehlike yaratırmı?
Teşekkürler.

Scudo
Selam . ben bir dönem katlanır bisikletimin arkasına çocuk taşıyıcı koltuk bağlamıştım. Çocuk koltuğunu seleye çok yaklaştırınca çocuğun ayağı pedala çarpıyor. Pusetin denge merkezi, arka göbeğin çok gerisinde kalırsa da bisiklet şaha kalkma eğiliminde oluyor.

teşekkürler.
"arka bagajı 26 inç lastiklere uygun olan bir tanesiyle değiştirdim" demiş arkadaş bu kısım neresi oluyor. birde bu ürün kolay bulunan bir ürünmüdür. inceleyebileceğim bir web sayfası varmı bildiğiniz?

Bahsedilen kısım arka tekerin üzerine bağlanan bagaj benim bisikletimde sele borusunun altından sabitlenen çocuk koltuğu mevcut ancak başka modellerde arka bagajın üzerine montaj yapılıyor..

Bendeki model ekteki resimde gördüğünüz gibi ancak katlanır bisiklete takmak için 26'' bisikletlere uygun arka bagaj takılıp onun üzerinden destek alınmış.

Dosyalar

• IMG_5779.JPG
    IMG_5779.JPG
    106,8 KB · Okunma: 36
Rica ederim inşallah yardımcı olabilmişizdir.

ben bu şekilde uzunca bir süre kullandım. Bisikletin arkasında orijinal olarak bagaj vardı ve bu yüzden bagaja sabitlenen bir koltuk aldım. Forumda katlanır bisikletin arkasına 26" port bagaj bağlayıp daha verimli kullanan vardı. Ama bu sefer de bisikletin katlanması nasıl olur bilemiyorum

Dosyalar

• p1030714m.jpg
    p1030714m.jpg
    140,4 KB · Okunma: 56
  • Beğen
Tepkiler: Erozge ve ozgiray
Arkadaşlar selam. Tekrar başlık açarak kirlilik yaratmak istemedim. Bu yüzden bu başlık altına yazıyorum. Mosso marine 20 jant katlanır bisikletim için polisport bebek koltuğu alacağım. Montajı mümkün müdür ve nasıldır kullanımı? Deneyimlemiş/bilgisi olan arkadaşların tecrübelerini paylaşmasını rica ederim. Sele borusuna takmak mantıklı gibi, çünkü arka oturak kısmına takarsam çok alçak olur ve ayaklar vites aktarıcılarına değer diye düşünüyorum.

Sele borusuna takmak mantıklı gözükse de sizin ağırlığınız ve çukurlardan geçerken esneyen çocuğunuzun ağırlığı sele borusuna veda etmenize sebebiyet verebilir. Ben olsam yine sele borusuna bağlar ancak arka eşya taşıma bölümüyle çocuk koltuğunun arasına destek koyardım böylece sele borusuna binen yük azalırdı.

• Beğen
Tepkiler: cetinden_iz
@trainspotting35
Haklısın. Bu akşam koltuğu alıp arka alt kısma nasıl bir destek yapılabilir? Bakayım. Yanıt için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Tam o bölüme uygun büyükçe bir sünger kestirip (link) bu lastiklerle arka bagaja sabitleyebilirsiniz.

Sünger işe yarar mı emin olamadım. Sele borusunun ağırlığını azaltmak için koltuk ile eşya taşıma yeri arasına hafif fakat mukavemetli bir malzeme olmalı ama ne olmalı onu düşünüyorum! :)

@saredsa
İnşaat yalıtım süngeri koyabilirsin

Netten baktım evet. Olabilir. Yarın canlısına bakayım deneyebilirim. Teşekkürler.

Geri