Scudo Sports

Katlanir bİsİklet tercİhİ yardim

Sefa01

Daimi Üye
Tepki
177
Bisiklet
Pinarello
Merhaba arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat yorum yazmamıştım daha önce.
Şimdiki yardım talebim ise kız arkadaşıma katlanır bisiklet alacağım.Neden katlanır bisikleti seçtiğimi sorarsanız biz daha cok yurtdışı gezileri yapıyoruz ve planlıyoruz.Ayrıca sanmıyorum kız arkadaşımla 200 300 km mesefaler yapalım yapabileceğini sanmıyorum.Bizim gezilerimiz daha çok şehiriçi turlar olabilir ancak.O yüzden ben katlanır bisiklet tercih ettim uçakta ve otobüste sorun çıkarmaması açısından.Eğer ben de beğenirsem ikinci bir katlanır siparişi daha verecem.
Bunun kararını verdikten sonra katlanır arayışına girmiş bulundum fakat kafam baya karıştı.En son tercihimi dahon ya da tern olarak belirledim.
Fakat çok anlamadığım için bulunduğum ilde bu modeller olmadığı için inceleme fırsatım olmadı.Son noktaya kadar getirdim fakat karar veremedim.
şimdi size sorum:
(link)
(link)
(link)
Şimdi bunlardan hangisini seçersiniz ve neden bana açıklarsanız ben de hem öğrenmiş olurum hem de siparişimi güvenerek içim rahat bir şekilde verebilirim.
Koltuk seçimde bir faktör olarak olmasın çünkü brooks b17 alacam.Ayrıca bisiklet geliştirmeye de uygun olmalı.Şimdiden yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim.

Scudo
@halil ibrahim duran

Teşekkürler. 20 inc düşünüyorum yukarıda belirtmedim fakat kullanacak kişinin boyu 160cm.

Tern Link D8 kullanıyorum. Diğer iki seçenek de iyi ama bir vites bir vitestir diyerek 7 yerine 8 vitesli olanını aldım. Kalite konusunda her iki marka da eşit kalitede. Dahon'un marka imajı Tern'in sadece bir adım önünde. Yoksa aralarında hiçbir fark yok. Ben çok memnunum, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Site içinde Tern D8 şeklinde arama yaparsan benim daha önceki paylaşımlarıma ulaşarak bisiklet hakkındaki fotolarada ulaşabilirsin.
Kısacası D8 diyorum, şimdiden hayırlı olsun.

Bir vites icin 250 cok bence baska hicbir farki yoksa linkd7 tercih edilebilir?

(link)

benim çok beğendiğim bir katlanır modeli, decathlon'da bir görün derim.

daha ucuz modeli de mevcut: (link)

Hocam b'twin modelini arastirmistim benimde acikcasi hosuma gitmisti ama kadro kalitesi hakkinda aklimda soru isaretleri olustu arastirmalarim sonucunda o yuzden eledim onu.

garanti suresini bilmiyorum ama decathlon gibi bir firmanin sizi olabilecek olumsuzluklar karsisinda sizi cok uzecegini zannetmem.
tercih konusunda simdiden kolayliklar dilerim.
ne olursa olsun bisiklet guzeldir.
alin, guzel gunlerde binin insallah.
saygilar.

Bu konunun takipçisiyim açıkcası arabanın arkasına atabileceğim bir model çok acil olmasada bende arıyorum.

Arkadaşlar bisikleti seçtim tern link d8 siparişi verecem.İnternetten alacağım fakat güvenilir bir site bulamadım var fakat fiyat yüksek bisikletin fiyatı 1300 lira ile 1500 lira arası değişiyor.Peşin alacağım önerebileceğiniz site var mı?

Geri